Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» νωρίς και ξέφυγε η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» νωρίς και ξέφυγε η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2016 21:25
Με τρία γκολ στο πρώτο 20λεπτο (4’ Μπουονανότε, 14’-17’ Αραβίδης), η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ και ξέφυγε με +8 από τον 3ο Παναθηναϊκό.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η ΑΕΚ απέναντι στον Πανθρακικό. Η «Ένωση» πήρε τη νίκη με 3-0 στο ΟΑΚΑ και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ξεφεύγοντας με 8 βαθμούς από την 3η θέση.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν είχε στη διάθεση του τους τιμωρημένους Τζεμπούρ, Μπαρμπόσα, Βάργκας και Ντίντακ, ωστόσο η ΑΕΚ «καθάρισε» από νωρίς την υπόθεση νίκη, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε διάστημα 17 λεπτών…

Μόλις στο 4’ ο Μπουονανότε απέφυγε ωραία τον Ποτουρίδη και με όμορφο δεξί σουτ «έγραψε» το 1-0 για την «Ένωση», σε φάση που ξεκίνησε από εξαιρετική πάσα του Αραβίδη. Ο Έλληνας επιθετικός έκλεισε τα 29 την Κυριακή και το γιόρτασε με δύο γκολ!

Στο 11’, ο «Άραβας» εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Σοϊλέδη και με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Γιούδα, που πήρε τη θέση του τραυματία Αθανασιάδη. Έξι λεπτά μετά, ο Μάνταλος γύρισε την κατάλληλη στιγμή στο ύψος της μικρής περιοχής κι ο Αραβίδης χρίστηκε εκ νέου σκόρερ, «γράφοντας» το 3-0.

Μετά το 3ο γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και μέχρι το ημίχρονο δεν σημειώθηκε άλλη αξιόλογη φάση. Μοναδικό αξιοσημείωτο οι δύο αναγκαστικές αλλαγές που έκανε ο Γκουστάβο Πογιέτ, ρίχνοντας στο ματς τους Βασιλαντωνόπουλο (ντεμπούτο) και Λαμπρόπουλο στη θέση των Σοϊλέδη και Κολοβέτσιου.

Σε δύο αναγκαστικές αλλαγές προχώρησε και ο Γιάννης Χατζηνικολάου, βάζοντας στο παιχνίδι τους Χασομέρη και Τζελέπη στη θέση των Πεταυράκη και Γιούδα (ντεμπούτο). Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Η ΑΕΚ είχε τον πλήρη έλεγχο και διαχειρίστηκε το υπέρ της προβάδισμα μέχρι τη λήξη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Μάνταλού για ένα τέταρτο γκολ, ενώ ο Πανθρακικός είχε δύο καλές στιγμές με τον Ηλιάδη για να μειώσει στο σκορ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.