Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ανατροπή, πέναλτι και… πόλεμος (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Ανατροπή, πέναλτι και… πόλεμος (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2016 22:49
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σ’ ένα παιχνίδι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς στο 88’ οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και πέταξαν φωτοβολίδες προς τους παίκτες, μετά την απόφαση του διαιτητή Παππά να μην δώσει πέναλτι σε ανατροπή του Μακ.

Από σοβαρά επεισόδια επισκιάστηκε ο ημιτελικός του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με αποτέλεσμα το ματς να μην ολοκληρωθεί ποτέ. Η απόφαση του Ανδρέα Παπά να μην σφυρίξει πέναλτι σε ανατροπή του Μακ από τον Καπίνο, καθώς και η αποβολή του Σλοβάκου, προκάλεσε την έκρηξη του κόσμου, με οπαδούς να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και να πετούν φωτοβολίδες προς τους παίκτες, που οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Μετά από δέκα λεπτά, οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο ακολούθησε νέα ρίψη φωτοβολίδων καθώς και μάχες σώμα με σώμα οπαδών με δυνάμεις των ΜΑΤ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 9’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ωραίο πλασέ του Μακ. Ο Σλοβάκος έπιασε στον… ύπνο την «ερυθρόλευκη» άμυνα και με ιδανικό πλασέ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Καπίνο, «γράφοντας» το 1-0. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 27’ κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσα με τον Καμπιάσο.

Μετά από εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή (ο Φορτούνης ανατράπηκε οριακά εντός περιοχής), ο Καμπιάσο πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βελλίδη, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1. Ένα λεπτό μετά το γκολ, ο Ολυμπιακός «άγγιξε» την ανατροπή με τον Φουστέρ, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Βελλίδη, όμως ο Χατζηησαΐας έβαλε σωτήρια την κόντρα.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης το παιχνίδι έγινε αρκετά νευρικό και στο 33’ ο Φορτούνης ζήτησε πέναλτι σε μονομαχία του με τον Τσίμιροτ. Έξι λεπτά μετά, ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Καμπιάσο απομάκρυνε την μπάλα προτού φανεί απειλητικός ο Πέλκας.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ολυμπιακός «άγγιξε» το 2-1, όμως το πλασέ του Φουστέρ από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Βελλίδη. Οι «ερυθρόλευκοι» πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και στο 57’ ολοκλήρωσαν την ανατροπή…

Ο Σεμπά ξέφυγε από αριστερά και γύρισε την μπάλα για τον Φουστέρ, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Βελλίδη. Στο 59’, ο Παππάς διέκοψε για τρία λεπτά το ματς, καθώς οπαδός του ΠΑΟΚ πέταξε ποτήρι με νερό στην πλάτη του Μάρκο Σίλβα.

Ο Τούντορ έριξε στο ματς τους Κίτσιου και Αθανασιάδη, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να απειλήσει. Μάλιστα στο 80’, ο Καμπιάσο έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από λάθος του Τσίμιροτ, όμως το σουτ του κατέληξε λίγο έξω από το δοκάρι του Βελλίδη. Η φάση που προκάλεσε την διακοπή σημειώθηκε στο 85’. Ο Καπίνο ανέτρεψε τον Μακ στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει «παίζεται».

Η απόφαση του Παππά προκάλεσε τον εκνευρισμό του Μακ, ο οποίος κατευθύνθηκε στο βοηθό, Χρήστο Μήτσιο και τον έφτυσε. Αμέσως, ο Παππάς έβγαλε κόκκινη κάρτα και ακολούθησε η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο που προκάλεσε την οριστική διακοπή.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.