Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εισβολή οπαδών και διακοπή στην Τούμπα

Εισβολή οπαδών και διακοπή στην Τούμπα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2016 21:38
Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα διακόπηκε στο 88', καθώς οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτόξευσαν φωτοβολίδες προκαλώντας την είσοδο των ΜΑΤ και την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών για τα αποδυτήρια.

Άναψαν τα… αίματα στην Τούμπα δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Η απόφαση του Ανδρέα Παππά να μην δώσει πέναλτι σε ανατροπή του Μακ από τον Καπίνο, αλλά και η δεύτερη κίτρινη που έδειξε ο Αθηναίος διαιτητής στον παίκτη του ΠΑΟΚ, προκάλεσε την «έκρηξη» των γηπεδούχων.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο και εκτόξευσαν φωτοβολίδες προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, προκαλώντας την είσοδο των ΜΑΤ στο χορτάρι. Οι παίκτες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, ωστόσο μετά από περίπου δέκα λεπτά, επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το ματς.

Παρόλα αυτά, το ματς δεν συνεχίστηκε, καθώς μετά και την επιστροφή του Ανδρέα Παππά, οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν νέες φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να οδηγηθούν ξανά στα αποδυτήρια. Στη συνέχεια, οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στον γήπεδο και συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.