Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Απώλεια για Λέστερ, νέα νίκη η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Απώλεια για Λέστερ, νέα νίκη η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2016 00:09
Η Λέστερ είχε δύο γκολ και ισάριθμα δοκάρια, ωστόσο ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Γουέστ Μπρομ στην έδρα της, δίνοντας την ευκαιρία στην Τότεναμ να την πιάσει στην κορυφή εφόσον οι «πετεινοί» φύγουν με τη νίκη από την έδρα της Γουέστ Χαμ. Τρίτη σερί νίκη για Τσέλσι, 2-1 την Νόριτς.

Σε ένα εξαιρετικό ματς, Λέστερ και Γουέστ Μπρομ ήρθαν ισόπαλες 2-2, με την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι να χάνει δύο βαθμούς στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Η Γουέστ Μπρομ πήρε νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, καθώς στο 11’ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χουτ και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ροντόν. Οι «αλεπούδες» πίεσαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 30’ με ένα τυχερό γκολ, καθώς το μακρινό σουτ του Ντρινκγουότερ κόντραρε στον Όλσον και κατέληξε στα δίχτυα.

Εφτά λεπτά μετά, ο Βάρντι σημάδεψε το δοκάρι του Φόστερ, όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Κινγκ ολοκλήρωσε την ανατροπή με κοντινό πλασέ, εκμεταλλευόμενος την τρομερή ασίστ-τακουνάκι του Μαχρέζ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους έφεραν το σκορ στα ίσα με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γκάρντνερ. Η Λέστερ προσπάθησε να ξαναπάρει το προβάδισμα, είχε δοκάρι με κεφαλιά του Οκαζάκι, ενώ ο Σλουπ δεν κατάφερε να νικήσει τον Φόστερ. Το 2-2 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε, σκορ που δίνει την ευκαιρία στην Τότεναμ να πλησιάσει ή και να ανέβει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ!

Τρίτη σερί νίκη για Τσέλσι


Πρέμιερ Λιγκ: Απώλεια για Λέστερ, νέα νίκη η Τσέλσι
Η Τσέλσι πέρασε με 2-1 από την έδρα της Νόριτς και έφτασε τις τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Οι «μπλε», που συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία στη βαθμολογία, δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα αλλά ήταν αποτελεσματικοί, πετυχαίνοντας γκολ στο ξεκίνημα και στο φινάλε του πρώτου μέρους χάρη στα τέρματα των Κένεντι (1’) και Ντιέγκο Κόστα (45+1’).

Το γκολ του Κένεντι ήταν το πιο γρήγορο στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ (37 δευτερόλεπτα), ενώ αυτό του Ντιέγκο Κόστα θα έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ, καθώς ο φορ των φιλοξενούμενων ήταν εκτεθειμένος.
Πέρα από τα δύο γκολ, η Τσέλσι δεν είχε να επιδείξει κάτι άλλο στο πρώτο μέρος, ενώ από την άλλη, η Νόριτς δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Κουρτουά, δείχνοντας επηρεασμένη από το γκολ που δέχτηκε στο πρώτο λεπτό του αγώνα.

Το ματς πήγαινε… σβηστά, ώσπου στο 53’ ο Ζερόμ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βάλει την Νόριτς στο παιχνίδι, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, παρότι βρέθηκε ολομόναχος στη μικρή περιοχή. Ωστόσο, στο 68’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν, με ωραίο διαγώνιο σουτ του Ρέντμοντ.

Το γκολ αφύπνισε την Τσέλσι, η οποία έψαξε ένα τρίτο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο φινάλε μάλιστα, η Νόριτς είχε κάποιες καλές στιγμές από στημένες φάσεις για να φέρει το ματς στα ίσα, ωστόσο το 2-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Στα άλλα ματς, η Έβερτον έκανε περίπατο (3-1) στην έδρα της ουραγού Άστον Βίλα, ενώ η Μπόρνμουθ πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 απέναντι στην Σαουθάμπτον. Τέλος, Σάντερλαντ και Κρίσταλ Πάλας ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο «Στάδιο του Φωτός», με τον Μπορίνι να ισοφαρίζει το ματς στο 90’.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.