Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άγνοια Βαλβέρδε για Ρεάλ

Άγνοια Βαλβέρδε για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2016 21:36
Πλήρη άγνοια για τα δημοσιεύματα που τον θεωρούν υποψήφιο προπονητή της Ρεάλ δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν και ότι παραμένει συγκεντρωμένος στην Μπιλμπάο.

Μετά την ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο στο «Μπερναμπέου», ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν τον Ερνέστο Βαλβέρδε ως ένα από τα φαβορί για τον πάγκο της «βασίλισσας» στο φινάλε της σεζόν. Ωστόσο ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Μπιλμπάο ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα:

«Δεν γνωρίζω τίποτα. Δεν με έχει πάρει κανείς και δεν σχολιάζω φήμες στον Τύπο. Αν έχετε απορίες σχετικά με όσα γράφονται, να ρωτήσετε αυτούς που τα γράφουν. Η ομάδα μου είναι η Αθλέτικ και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Είμαστε 7οι στο πρωτάθλημα, κυνηγάμε ξανά την έξοδο στην Ευρώπη και βρισκόμαστε στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν θέλω να μιλάω για άλλα θέματα», δήλωσε ο Βαλβέρδε.

Πιθανός υποψήφιος για τον πάγκο της Ρεάλ θεωρείται και ο Μίτσελ. Ο παλαίμαχος άσος της «βασίλισσας» και πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, μίλησε σε ισπανικά Μέσα, δηλώνοντας ικανός να αναλάβει το «τιμόνι» των Μαδριλένων:

«Πιστεύω ότι είμαι ικανός να αναλάβω τη Ρεάλ. Βλέπω άλλους συμπαίκτες μου που το έχουν κάνει και αισθάνομαι ότι έχω τις ικανότητες. Η επιθυμία μου είναι πάντα το καλύτερο για τη Ρεάλ και να παίρνει πολλές νίκες. Από τη γενιά μου ο Σούστερ, ο Ούγκο Σάντσες είναι προπονητές πια. Ο Σούστερ μάλιστα, ήταν και στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ποιος ξέρει... », τόνισε ο Μίτσελ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.