Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ανατροπή τίτλου για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ανατροπή τίτλου για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/2/2016 00:18
Η Μπαρτσελόνα κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Σεβίλλη στο «Καμπ Νου» και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όντας στο +8 από Ατλέτικο και στο +12 από Ρεάλ.

Μόνο με… θαύμα θα χάσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν με 2-1 την Σεβίλλη στο «Καμπ Νου» και τρέχουν μόνοι τους στην κούρσα του πρωταθλήματος!

Οι Καταλανοί έφτασαν μια «ανάσα» από το 1-0 στο 13’ έχοντας διπλό δοκάρι με Μέσι και Σουάρες! Ο Αργεντινός σημάδεψε το δοκάρι με απ' ευθείας κόρνερ και στη συνέχεια ο Ουρουγουανός την έστειλε στο οριζόντιο.

Η Σεβίλλη γλίτωσε το γκολ σ’ αυτή τη φάση και στο 20’ «πάγωσε» το «Καμπ Νου» παίρνοντας το προβάδισμα με πλασέ του Βιτόλο. Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήρθε στο 31’ και ήταν εντυπωσιακή. Ο Μέσι ισοφάρισε σε 1-1 με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ και έφτασε τα 6 γκολ-φάουλ σε όλες τις διοργανώσεις για φέτος, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Ροναλντίνιο τη σεζόν 2006-'07.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’), με τον Πικέ να πλασάρει εύστοχα για το 2-1. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και η Σεβίλλη έφτασε μια «ανάσα» από το 2-2 στο 51’, με τον Μπράβο να νικά σε τετ-α-τετ τον Γκαμεϊρό.

Τρία λεπτά μετά, ο Ρίκο απόκρουσε το μακρινό σουτ του Μπουσκέτς, ενώ στο 72’ ο Σουάρες βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, αλλά έχασε το κοντρόλ και η φάση χάθηκε. Η Σεβίλλη έμεινε ζωντανή, ωστόσο παρά την πίεση της στα τελευταία λεπτά, δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση και το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Με τη νίκη, η Μπαρτσελόνα έφτασε τα 34 ματς χωρίς ήττα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Ρεάλ στο ισπανικό ποδόσφαιρο (1988-'89)! Από την άλλη, ο Μέσι ξεπέρασε τον Ραούλ στον πίνακα των παικτών που έχουν σκοράρει σε περισσότερα ξεχωριστά παιχνίδια στην Πριμέρα (187)!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.