Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Στους «16» Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Ντόρτμουντ, έξω η Νάπολι

Γιουρόπα Λιγκ: Στους «16» Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Ντόρτμουντ, έξω η Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2016 00:33
Με τον 18χρονο Ράσφορντ να σκοράρει δύο γκολ στο ντεμπούτο του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 5-1 την Μίντιλαντ στο «Όλντ Τράφορντ» και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Πρόκριση με τριάρα για Τότεναμ (3-0 την Φιορεντίνα), πέρασε η Ντόρτμουντ (1-0 την Πόρτο).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Μίντιλαντ, ωστόσο γύρισε το ματς και πήρε εμφατική νίκη με 5-1 στο «Όλντ Τράφορντ», «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Δανοί είχαν επικρατήσει με 2-1 στην έδρα τους στο πρώτο ματς και στο 27’ ο Σίστο σκόραρε ξανά κόντρα στην ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους! Η Γιουνάιτεντ απάντησε άμεσα χάρη σε αυτογκόλ του Μποντούροφ (32’), ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο.

Το 1-1 έδινε την πρόκριση στην Μίντιλαντ, ωστόσο στην επανάληψη μίλησε ο Μάρκους Ράσφορντ. Ο 18χρονος επιθετικός πήρε τη θέση του τραυματία Μαρσιάλ και στο ντεμπούτο του πέτυχε δύο γκολ (63’, 75’), φέρνοντας… τούμπα το ματς! Οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν και η Γιουνάιτεντ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ με Ερέρα (88’ πεν.) και Ντεπάι (90’).

Πέρασαν Τότεναμ, Ντόρτμουντ, Σεβίλλη, εκτός η Νάπολι


Γιουρόπα Λιγκ: Στους «16» Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Ντόρτμουντ, έξω η Νάπολι
Η Τότεναμ κέρδισε με 3-0 την Φιορεντίνα στο Λονδίνο και σε συνδυασμό με το 1-1 της Φλωρεντίας, «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «βιόλα» είχαν την υπεροχή και πέτυχαν τρία γκολ με Μέισον (25’), Λαμέλα (63’) και Ροντρίγκες (81’ αυτ.), παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση για τους «16».

Την πρόκριση για την επόμενη φάση εξασφάλισε και η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί είχαν κερδίσει με 2-0 την Πόρτο στο Βεστφάλεν και «σφράγισαν» το εισιτήριο στην Πορτογαλία, διπλασιάζοντας τις νίκες (1-0) τους κόντρα στους «δράκους». Το γκολ για τους φιλοξενούμενους χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Κασίγιας (23’), ο οποίος έσπρωξε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδα του μετά από δοκάρι του Ομπαμπεγιάνγκ.

Από την άλλη, η Σεβίλλη ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Μόλντε, ωστόσο εξασφάλισε την πρόκριση για την επόμενη φάση χάρη στο 3-0 του πρώτου αγώνα στην Ανδαλουσία. Πρόκριση και για την Βιγιαρεάλ, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Νάπολι στο «Σαν Πάολο» και πήρε το εισιτήριο χάρη και στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Το γκολ του Χάμσικ στο 17’ ισοφάρισε το σκορ της Ισπανίας, όμως το «κίτρινο υποβρύχιο» ισοφάρισε σε 1-1 με τον Πίνακ και άφησε εκτός συνέχειας την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι.

Τέλος, τρομερή πρόκριση για την Βασιλεία, η οποία κέρδισε με 2-1 την Σεντ Ετιέν χάρη σε γκολ του Ζουφί στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.