Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ατλέτικο και Αιντχόβεν

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ατλέτικο και Αιντχόβεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2016 23:59
Η Αιντχόβεν έπαιξε για 25 λεπτά με δέκα παίκτες, ωστόσο κράτησε στο 0-0 την Ατλέτικο στο «Φίλιπς Στέντιον» και η πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ θα κριθεί στη ρεβάνς του «Βιθέντε Καλντερόν».

Ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ άφησαν Αιντχόβεν και Ατλέτικο. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στην Ολλανδία και η πρόκριση θα κριθεί στην έδρα των «ροχιμπλάνκος».

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Αιντχόβεν. Η αποβολή του Περέιρο στο 68’ δεν άλλαξε τα δεδομένα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν το αμυντικό τους παιχνίδι και κράτησαν το 0-0 μέχρι το φινάλε.

Το ματς:


Η Ατλέτικο είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 4’ έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία, με τον Μπρουμά να κόβει στη γραμμή το πλασέ του Βιέτο. Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν την κατοχή και έψαχναν τον τρόπο για να διασπάσουν την άμυνα της Αιντχόβεν, ωστόσο χρειάστηκαν 26 λεπτά για να απειλήσουν ξανά με αξιώσεις.

Στο 30’ ο Γκριεζμάν έφυγε μόνος του απέναντι στον Ζουτ, ωστόσο ο γκολκίπερ της Αιντχόβεν έδιωξε με το χέρι το πλασέ του Γάλλου. Στη συνέχεια της φάσης ο Γκάμπι επιχείρησε το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα η Αιντχόφεν βρέθηκε κοντά στο γκολ, όμως ο Ομπλάκ απέκρουσε το σουτ του Νάρσινγκ, στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Η Αιντχόβεν περίμενε στην περιοχή της την Ατλέτικο, η οποία δεν κατάφερε να βρει λύση στο αμυντικό παιχνίδι των γηπεδούχων. Στο 61’ ο Σιμεόνε έριξε στο ματς τον Φερνάντο Τόρες και εφτά λεπτά μετά η Αιντχόβεν έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Περέιρο για αγκωνιά στον Γκοντίν.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Ατλέτικο δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ. Στο 69’ ο Ζουτ απόκρουσε το σουτ του Γκάμπι, ενώ στο 70’ το σουτ του Τόρες από καλή θέση ήταν άστοχο. Η Αιντχόβεν κράτησε το μηδέν και στο 88’ θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη στην κόντρα, όμως το σουτ του Λεστιέν από πλάγια θέση έφυγε άουτ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.