Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έσταξε… μέλι για Γκουαρδιόλα ο Πογκμπά

Έσταξε… μέλι για Γκουαρδιόλα ο Πογκμπά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2016 18:54
Το εγκώμιο του Πεπ Γκουαρδιόλα έπλεξε ο Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος μέσος εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Καταλανό τεχνικό, βάζοντας… φωτιά στα σενάρια περί μεταγραφής του στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα αναλάβει το «τιμόνι» της Μάντσεστερ Σίτι από τη νέα σεζόν και αρκετά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η διοίκηση του συλλόγου θέλει να κάνει το «χατίρι» στον Καταλανό τεχνικό, φέρνοντας στο «Έτιχαντ» τον Πολ Πογμπά.

Μάλιστα, ο Γάλλος μέσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νυν τεχνικό της Μπάγερν, τονίζοντας πως θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του στο μέλλον:

«Ο Γκουαρδιόλα είναι προπονητής με μεγάλη εμπειρία. Έχει τη δική του φιλοσοφία, που είναι πολύ σημαντική και έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ομάδα. Ο κόσμος τον σέβεται. Όταν τον βλέπεις, θέλεις να παίζεις και να βελτιώνεσαι. Είναι μια μεγάλη φιγούρα του ποδοσφαίρου και έχω ακούσει ότι προσπαθεί να βελτιώνει τους ποδοσφαιριστές του» δήλωσε στο γερμανικό «Sky» ο Πογκμπά, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει αν θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Καταλανό τεχνικό:

«Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Γιουβέντους, όμως σίγουρα, όταν υπάρχει ένας προπονητής σαν αυτόν, θα δουλέψει μαζί σου και θα σε κάνει καλύτερο»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.