Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το… ξέκοψε για Ίντερ ο Μουρίνιο

Το… ξέκοψε για Ίντερ ο Μουρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2016 18:39
Τα σενάρια που ήθελαν τον Ζοζέ Μουρίνιο να επιστρέφει στον πάγκο της Ίντερ διέψευσε κατηγορηματικά ο Πορτογάλος τεχνικός. «Δεν ψάχνω ομάδα, αυτές ψάχνουν εμένα» δήλωσε σχετικά με το μέλλον του.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται στο Μιλάνο ως προσκεκλημένος του πρώην προέδρου της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, πυροδοτώντας τα σενάρια σχετικά με μια πιθανή επιστροφή του στους «νερατζούρι».

Ωστόσο, ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι διέψευσε κατηγορηματικά τη σχετική φημολογία, τονίζοντας πως η Ίντερ έχει προπονητή και ότι δεν πρόκειται να αναλάβει σ΄ αυτή τη φάση το «τιμόνι» του ιταλικού συλλόγου:

«Θα βρεθώ στο Μιλάνο για μια ήμερα. Θέλω νε ξεκαθαρίσω ότι δεν θα είμαι στον πάγκο της Ίντερ τη νέα σεζόν. Η Ίντερ έχει συγκεκριμένο πρότζεκτ που έχει να κάνει με τον Έρικ Τοχίρ και τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Έχουν την πλήρη υποστήριξη μου και ελπίζω αυτό το πρότζεκτ να συνεχιστεί με μεγάλη επιτυχία» δήλωσε στη «La Stampa» ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

«Είμαι ευγνώμων στον πρόεδρο Μάσιμο Μοράτι. Έφυγα από την Ίντερ το 2010 και από τότε δούλεψα αρκετά σκληρά, πρώτα στην Ρεάλ και μετά στην Τσέλσι. Γι’ αυτό τον λόγο μου ήταν δύσκολο να βρω τον χρόνο για να γευματίσω με την οικογένεια Μοράτι. Μετά το γεύμα, θα παραβρεθώ στον «Μεάτσα» (σ.σ. για το παιχνίδι με την Σαμπντόρια) και ελπίζω στην νίκη της Ίντερ. Θα είναι πολύ συναισθηματικό για εμένα και τον κόσμο. Θέλω να δω την Ίντερ να χαμογελά ξανά», δήλωσε ο Μουρίνιο ο οποίος κλήθηκε να σχολίασε για το μέλλον του:

«Δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη ομάδα μου. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Αγαπάω το ποδόσφαιρο και θα επιστρέψω με το ίδιο πάθος και τις ίδιες φιλοδοξίες, όποτε πάντοτε. Αυτή τη στιγμή σέβομαι κάθε προπονητή και κάθε σύλλογο. Δεν ψάχνω για ομάδα, αυτές ψάχνουν για εμένα…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.