Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Περίπατος για Τσέλσι πριν την Παρί (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Περίπατος για Τσέλσι πριν την Παρί (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2016 21:44
Η Τσέλσι πέτυχε τρία γκολ μέχρι το 17’ κόντρα στην Νιούκαστλ και τελικά πήρε εμφατική νίκη με 5-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», κάνοντας παράλληλα συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο γκολ ο Πέδρο, τραυματίστηκε ο Τέρι.

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Τσέλσι, η οποία ισοπέδωσε με 5-1 την Νιούκαστλ στο Λονδίνο, λίγες μόνο μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι για τα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Χίντινκ «καθάρισε» το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες, σκοράροντας τρία γκολ πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα. Μόλις στο 5’ ο Κόστα άνοιξε το σκορ με προβολή, ενώ στο 9’ ο Πέδρο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Άαρονς και με ωραίο τελείωμα διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Η Νιούκαστλ δεν… υπήρχε στο γήπεδο και στο 17’ ο Γουίλιαν «έγραψε» το 3-0, εκμεταλλευόμενος την ωραία ασίστ του Ντιέγκο Κόστα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, έψαξαν και το τέταρτο γκολ, ωστόσο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους έχασαν με τραυματισμό τον Τέρι, ο οποίος τραυματίστηκε σε μονομαχία με τον Μίτροβιτς και είναι αμφίβολος για το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Τσέλσι κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο μέρος, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να πετύχει κι άλλα γκολ. Στο 59’ ο Πέδρο πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα «γράφοντας» το 4-0, ενώ στο 83’ ο Τραορέ πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, σκοράροντας από κοντά, ύστερα από σέντρα του Αθπιλικουέτα.

Τρία λεπτά μετά ο Αζάρ δεν κατάφερε να ευστοχήσει από θέση τετ-α-τετ και στο 90’ ο Τάουνσεντ πέτυχε το γκολ της τιμής για την Νιούκαστλ, η οποία βρίσκεται ξανά στη ζώνη του υποβιβασμού. Στον αντίποδα, η Τσέλσι ανέβηκε στην 12η θέση με 33 βαθμούς, όντας αήττητη για 13 σερί παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.