Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα «σφαλιάρα» για Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα «σφαλιάρα» για Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2016 16:50
H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο «Στάδιο του Φωτός» (2-1 από την Σάντερλαντ) χάνοντας νέο έδαφος για μια θέση στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» για τις «μαυρόγατες» στη μάχη για τη σωτήρια.

Ακόμα μια «σφαλιάρα» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φαν Χαάλ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» πραγματοποίησαν απογοητευτική εμφάνιση και ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα της προτελευταίας Σάντερλαντ, που πήρε νίκη-«χρυσάφι» στην προσπάθεια να μείνει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Γιουνάιτεντ έμεινε στους 41 βαθμούς (χειρότερες απολογισμός της στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 26 αγώνες) και παρέμεινε στο -6 από την 4η Μάντσεστερ Σίτι, που έχει παιχνίδι λιγότερο! Στον αντίποδα η ομάδα του Σαμ Αλαρντάϊς βρέθηκε στο -1 από την επικίνδυνη ζώνη, παραμένοντας ζωντανή στη μάχη για τη σωτηρία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Σάντερλαντ, η οποία κατάφερε να προηγηθεί στο 3ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καζρί. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ντεφό για ένα δεύτερο γκολ, όμως ο Ντε Χέα κράτησε ζωντανή την ομάδα του.

Ο τραυματισμός του Κίρκοφ δεν επηρέασε την Σάντερλαντ, η οποία λίγο μετά τα μισά του ημιχρόνου ζήτησε πέναλτι για χέρι του Σνάιντερλιν μέσα στην περιοχή. Στον αντίποδα, η Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να απειλήσει και μάλιστα στο 37’ έχασε τον Νταρμιάν με πρόβλημα στην ωμοπλάτη.

Ωστόσο, η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη της φάση στο ματς, αφού μετά από σουτ του Μάτα στο 39’, ο Μαρσιάλ εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μανόνε και ισοφάρισε σε 1-1.

Όλα έδειχναν ότι το γκολ του Γάλλου θα λειτουργούσε σαν εφαλτήριο για την αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, όμως η Γιουνάιτεντ δεν μπήκε ποτέ στο δεύτερο μέρος… Οι «κόκκινοι διάβολοι» έδειχναν ικανοποιημένοι με το 1-1 και η ομάδα που έψαχνε το γκολ ήταν η Σάντερλαντ. Ο Ντε Χέα πραγματοποίησε δύο μεγάλες αποκρούσεις σε προσπάθειες των Εντόι (61’) και Κονέ (72’) όμως στο 82’ η πίεση των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ.

Ο Κονέ έπιασε την κεφαλιά, ο Ντε Χέα μπερδεύτηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, με την Λιγκα να χρεώνει το τέρμα ως αυτογκόλ του Ισπανού γκολκίπερ. Με εξαίρεση ένα σουτ του Ντεπάι, η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να απειλήσει και το 2-1 την φέρνει σε δυσχερή θέση στη μάχη για το… σεντόνι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.