Συγκίνηση για τη «Θύρα 7» στο «Καραϊσκάκης» (pics)

Συγκίνηση για τη «Θύρα 7» στο «Καραϊσκάκης» (pics)Ανατριχιαστικές στιγμές στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν την έναρξη του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Οι παίκτες των δύο ομάδων κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη των νεκρών της Θύρας 7, ενώ οι οργανωμένοι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» τίμησαν τη μνήμη των 21 θυμάτων με ένα εκπληκτικό coreo.

Μια ημέρα πριν την συμπλήρωση 35 ετών από την τραγωδία της Θύρας 7, ο κόσμος του Ολυμπιακού τίμησε την μνήμη των 21 παιδιών, που χάθηκαν άδικα εκείνη την αποφράδα μέρα της 8ης Φεβρουαρίου 1981.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» τίμησαν τη μνήμη των 21 θυμάτων με ένα εκπληκτικό coreo, πριν τη σέντρα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Την ίδια ώρα, οι παίκτες των δύο ομάδων κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη των νεκρών, ενώ πριν τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Δείτε φωτογραφίες:


Συγκίνηση για τη «Θύρα 7» στο «Καραϊσκάκης» (pics)Συγκίνηση για τη «Θύρα 7» στο «Καραϊσκάκης» (pics)Συγκίνηση για τη «Θύρα 7» στο «Καραϊσκάκης» (pics)Συγκίνηση για τη «Θύρα 7» στο «Καραϊσκάκης» (pics)Συγκίνηση για τη «Θύρα 7» στο «Καραϊσκάκης» (pics)
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: