Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το σερί σταμάτησε στο Περιστέρι

Σούπερ Λιγκ: Το σερί σταμάτησε στο Περιστέρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2016 19:19
Με γκολ του Μπρίτο, ο Ατρόμητος κέρδισε με 1-0 την κακή ΑΕΚ στο Περιστέρι και έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της «Ένωσης». Επεισόδια στο φινάλε του αγώνα.

Η ΑΕΚ μετρούσε εννέα σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο το σερί της σταμάτησε στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος του Τραϊανού Δέλλα πήρε τη νίκη με 1-0 και δεν επέτρεψε στην ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ να κάνει το 10x10 και να ξεφύγει με +7 από τον 3ο Παναθηναϊκό.

Κακό παιχνίδι με πολλά λάθη και χαμηλό τέμπο στο πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες είχαν μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών, με την ΑΕΚ να απειλεί πρώτη στο 27’ με άστοχη κεφαλιά του Γιόχανσον, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκάλο. Ακολούθησαν δύο άστοχα σουτ των Γιόχανσον (30') και Ούμπιντες (31'), ενώ στο 37’ το σουτ του Σουμπίνιο πέρασε ψηλά άουτ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά και στο 51’ έφτασε κοντά στο γκολ, έχοντας καλή στιγμή με πλασέ του Κεϊτά. Η ευκαιρία των γηπεδούχων αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, αφού στο 53’ ο Λε Ταλέκ βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον Ανέστη και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Μπρίτο, ο οποίος με πλασέ «έγραψε» το 1-0 για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Αμέσως ο Πογιέτ έριξε στο ματς τους Πέκχαρτ και Πλατέλλας στη θέση των Τζεμπούρ και Βάργκας, ωστόσο η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αντιδράσει. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, κυκλοφορούσαν τη μπάλα αλλά δεν έβρισκαν κανένα χώρο. Με εξαίρεση ένα αδύναμο σουτ του Πέκχαρτ στο 62’, η «Ένωση» δεν απείλησε τους γηπεδούχους και στο 81’ γλίτωσε το δεύτερο γκολ, με τον Λε Ταλέκ να σημαδεύει το δοκάρι με πλασέ στο ύψος της περιοχής.

Το διαγώνιο σουτ του Γκάλο (82’) και η κεφαλιά του Αραβίδη (88’) δεν ανησύχησαν τον Ατρόμητο, ο οποίος στις καθυστερήσεις έφτασε ξανά μια «ανάσα» από το δεύτερο γκολ, με τον Ανέστη να νικά σε τετ-α-τετ τον Λε Ταλέκ, κρατώντας το 1-0.

Άσχημες εικόνες στο φινάλε του αγώνα, καθώς σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, ενώ η ένταση συνεχίστηκε για λίγα λεπτά και μετά την παρέμβαση των ΜΑΤ. Αξίζει να σημειωθεί πως έγιναν δύο προσαγωγές οπαδών της ΑΕΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.