Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Μαγική Μπαρτσελόνα, έριξε εφτάρα στην Βαλένθια!

Κύπελλο Ισπανίας: Μαγική Μπαρτσελόνα, έριξε εφτάρα στην Βαλένθια!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2016 00:17
Με τον Σουάρες να πετυχαίνει καρέ και τον Μέσι να ακολουθεί με χατ-τρικ, φτάνοντας τα 501 γκολ καριέρας, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 7-0 τη Βαλένθια και είναι από τώρα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Βαλένθια. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, ισοπεδώνοντας με 7-0 τις «νυχτερίδες», στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε από νωρίς (7’), με τον Νεϊμάρ να δίνει στον Σουάρες και τον Ουρουγουανό να σκοράρει με ωραίο πλασέ, «γράφοντας» το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Μπουσκέτς έβγαλε για τον Βιδάλ, αυτός γύρισε στον Σουάρες και ο Ουρουγουανός με δυνατό πλασέ από το ύψος του πέναλτι, διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πλήρη υπεροχή και στο 29’ πέτυχαν γκολ… αριστούργημα. Ο Ινιέστα έδωσε στον Νεϊμάρ, αυτός έκανε τακουνάκι για τον Σουάρες, ο Ουρουγουανός άφησε στον Μέσι και ο Αργεντινός από κοντά «έγραψε» το 3-0!

Ο «Λίο» θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο 45’ σημάδεψε το οριζόντιο σε τετ α τετ! Ένα λεπτό μετά ο Μέσι έφυγε στην πλάτη της άμυνας και ανατράπηκε (δεν είναι καθαρή η φάση) από τον Μουστάφι, κερδίζοντας πέναλτι και την αποβολή του Γερμανού. Ο Νεϊμάρ ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα σ’ όλο το δεύτερο μέρος, η Μπαρτσελόνα συνέχισε με το πόδι στο… γκάζι. Το 4-0 ήρθε στο 59’, με τον Σουάρες να δίνει με τακουνάκι στον Μέσι και τον Αργεντινό να σκοράρει με κοντινό πλασέ, φτάνοντας τα 500 γκολ στην καριέρα του! Ωστόσο, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα δεν έμεινε εκεί, αφού στο 74’ πέτυχε 3ο γκολ, σημειώνοντας χατ-τρικ.

Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν διάθεση να πατήσουν φρένο, με τον Σουάρες να «γράφει» το 6-0 στο 83’ και τον ίδιο να σημειώνει καρέ στο 88’, για το τελικό 7-0! Η Μπαρτσελόνα είναι ήδη στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ η Βαλένθια του Γκάρι Νέβιλ γνώρισε τη πιο βαριά ήττα της στο θεσμό από το 1928!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.