Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έπεσε στον Γκόμες η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Έπεσε στον Γκόμες η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2016 00:10
Ούτε τώρα κατάφερε να πάρει δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα η Τσέλσι! Οι «μπλε» έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Γκόμες και έμειναν στο 0-0 με την Γουότφορντ στο «Βίκαρατζ Ρόουντ»

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο, η Τσέλσι έμεινε στο 0-0 με την Γουότφορντ στο «Βίκαρατζ Ρόουντ», γνωρίζοντας την 5η ισοπαλία της στο πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Γκους Χίντινκ.

Μετά το «διπλό» στο «Έμιρειτς» (1-0) και την πεντάρα στο Κύπελλο επί της αδύναμης ΜΚ Ντονς (5-1), η Τσέλσι πήγε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία κόντρα στην Γουότφορντ, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος.

Αντίθετα, ο Κουρτουά χρειάστηκε να επέμβει δύο φορές σε κεφαλιά του Πρεντλ (27’) και σουτ του Καπουέ (29’), κρατώντας το μηδέν, σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Στο ξεκίνημα του δεύτερους μέρους ο Χολέμπας «άγγιξε» το γκολ με σουτ από πλάγια θέση, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Μετά το 60’ η Τσέλσι ανέβασε την απόδοση της, όμως δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία της Γουότφορντ. Γι’ αυτό ευθύνεται ο Γκόμες, ο οποίος στο 69’ απόκρουσε το σουτ του Όσκαρ και στο 78’ έδιωξε εντυπωσιακά το κοντινό πλασέ του Ιβάνοβιτς. Στο 82’ ο Αζάρ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά έχασε το κοντρόλ και δύο λεπτά μετά ο Κόστα δεν κατάφερε να σκοράρει από πλάγια θέση.

Η κορυφαία φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 88’, με τον Γκόμες να διώχνει εντυπωσιακή την κεφαλιά του Κόστα από το ύψος της μικρής περιοχής. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και για άλλη μια φορά η Τσέλσι δεν κατάφερε να σημειώσει δεύτερη σερί νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.