Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Βάρντι «σκότωσε» την Λίβερπουλ, έπιασε την Άρσεναλ η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Βάρντι «σκότωσε» την Λίβερπουλ, έπιασε την Άρσεναλ η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2016 23:46
Με δύο γκολ του Βάρντι, η Λέστερ κέρδισε με 2-0 την Λίβερπουλ και ξέφυγε με +5 από την Άρσεναλ, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Σαουθάμπτον και ισοβαθμεί πλέον στην 3η θέση με την Τότεναμ (3-0 τη Νόριτς). Στο -3 από την κορυφή διατηρήθηκε η Μάντσεστερ Σίτι, μετά τη νίκη (1-0) της στην έδρα της Σάντερλαντ.

Στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και μετά την 24η αγωνιστική παραμένει η Λέστερ! Οι «αλεπούδες» νίκησαν με 2-0 την Λίβερπουλ στο «King Power Stadium» και συνεχίζουν την παραμυθένια πορεία τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν ο Τζέιμι Βάρντι. Ο Άγγλος φορ με εκπληκτικό βολέ έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ στο 60’ και δώδεκα λεπτά μετά ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 2-0, εκμεταλλευόμενος την αμυντική αδράνεια της Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» πλήρωσαν τα αμυντικά τους προβλήματα και έμειναν στους 34 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Σαουθάμπτον στην 7η θέση. Αντίθετα, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι έφτασε τους 50, διατηρήθηκε στο -3 από την 2η Μάντσεστερ Σίτι και ξέφυγε με +5 από την 3η Άρσεναλ. Το αν θα παραμείνει στην κορυφή θα κριθεί τις επόμενες δύο αγωνιστικές, αφού το Σάββατο (6/2) αντιμετωπίζει την Σίτι στο Μάντσεστερ και την μεθεπόμενη Κυριακή (14/2) υποδέχεται την Άρσεναλ!

Νίκησε πριν τον.... τελικό η Σίτι


Πρέμιερ Λιγκ: Ο Βάρντι «σκότωσε» την Λίβερπουλ, έπιασε την Άρσεναλ η Τότεναμ
Η Μάντσεστερ Σίτι αγχώθηκε κόντρα στην Σάντερλαντ, ωστόσο κατάφερε να φύγει με τη νίκη (1-0) από το «Στάδιο του Φωτός» και να διατηρηθεί στο -3 από την Λέστερ, πριν τη μεταξύ τους μονομαχία στο «Έτιχαντ».

Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι πέτυχε ο Σέρχιο Αγκουέρο, σκοράροντας με κοντινό πλασέ στο 16ο λεπτό του αγώνα.

Η Σάντερλαντ αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και είχε ευκαιρίες για να φέρει το σκορ στα ίσα, όμως ο Χαρτ κράτησε το μηδέν, πραγματοποιώντας διπλή απόκρουση στα σουτ των Ντεφό και Τζόουνς (44’) ενώ στο 78’ είπε «όχι» σε νέο σουτ του Τζόουνς.

Στοπ Φόρστερ στην Άρσεναλ


Πρέμιερ Λιγκ: Ο Βάρντι «σκότωσε» την Λίβερπουλ, έπιασε την Άρσεναλ η Τότεναμ
Με τον Φόρστερ να κατεβάζει… ρολά, η Σαουθάμπτον έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από την έδρα της Άρσεναλ και υποχρέωσε τους «κανονιέρηδες» σε τέταρτη σερί βαθμολογική απώλεια.

Ο γκολκίπερ της Σαουθάμπτον ήταν εντυπωσιακός, διώχνοντας με το πόδι το κοντινό πλασέ του Οζίλ στο 11ο λεπτό, ενώ στο δέκα λεπτά μετά πραγματοποίησε εξ’ επαφής απόκρουση σε προβολή του Γερμανού.

Στο 48’ ο Φόρστερ έδιωξε με το ένα χέρι το φαλτσαριστό σουτ του Ζιρού, ενώ στο 56’ είπε νέο «όχι» σε προσπάθεια του Γάλλου φορ.

Δώδεκα λεπτά μετά, η Άρσεναλ έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Κοσιελνί δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Άρσεναλ βρίσκεται πλέον στο -5 από την κορυφή αλλά και στο +5 από την 5η θέση.

Τριάρες για Τότεναμ και Γιουνάιτεντ


Πρέμιερ Λιγκ: Ο Βάρντι «σκότωσε» την Λίβερπουλ, έπιασε την Άρσεναλ η Τότεναμ
Η Τότεναμ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Νόριτς και έπιασε την Άρσεναλ στην 3η θέση της βαθμολογίας, μπαίνοντας για τα καλά στην κούρσα του τίτλου.

Οι «πετεινοί» άνοιξαν το σκορ στο 2ο λεπτό με τέρμα του Ντελέ Άλι , ενώ ο Χάρι Κέιν με δύο γκολ (30’ πεν., 90’), «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Στο -5 από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ διατηρήθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κέρδισε με 3-0 την Στόουκ στο «Όλντ Τράφορντ».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ με τον Λίνγκαρντ (14’). Τη σκυτάλη πήρε ο Μαρσιάλ, πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ στο 23’, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 53’ ο Ρούνεϊ.

Στο -1 από την ομάδα του Φαν Χαάλ, παρέμεινε η Γουέστ Χαμ, η οποία κέρδισε με 2-0 την ουραγό Άστον Βίλα και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Από την άλλη, η Μπόρνμουθ πήρε σπουδαίο διπλό (2-1) στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, ενώ η Γουέστ Μπρομ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Σουόνσι, χάρη σε γκολ του Ροντόν στο 90+2’.

Η γκολάρα του Βάρντι:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.