Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαββίδης: «Δεν υπήρξε ποτέ θέμα Τούντορ»

Σαββίδης: «Δεν υπήρξε ποτέ θέμα Τούντορ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2016 21:53
Ο Ιβάν Σαββίδης με επίσημη δήλωσή του ξεκαθάρισε πως ο Ιγκόρ Τούντορ θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Παραιτήθηκε από την προεδρία ο Αγγελίδης, τα ηνία στον Λούμπος Μίχελ.

Την παραμονή του Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο του ΠΑΟΚ γνωστοποίησε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στον Κροάτη τεχνικό και έστειλε μήνυμα στους συνεργάτες του, ότι πρέπει και αυτοί να μοιραστούν την ίδια αφοσίωση.

H δήλωση του Ιβάν Σαββίδη:

«Δεν υπήρξε ποτέ στην ατζέντα μου κανένα ερωτηματικό για τον Ίγκορ Τούντορ. Είναι ο προπονητής της ομάδας και έχουμε μια ισχυρή συμφωνία, ενώ μοιραζόμαστε και το ίδιο πάθος για την επιτυχία. Είναι μια συζήτηση που δεν θα επιτρέψω να ανοίξει ξανά.

Ζήτησα από τους συνεργάτες μου να αισθανθούν την ίδια αφοσίωση. Πρέπει να είναι οι πιο ουσιαστικοί συνεργάτες του προπονητή και οφείλουν να γνωρίζουν ότι μια ενδεχόμενη αποτυχία θα τη θεωρήσω δική τους αποτυχία και -από την άλλη- η επιτυχία της ομάδας θα θεωρηθεί επίτευγμα συνολικής δουλειάς. Πρέπει να είμαστε οικογένεια με έργα, όχι μόνο με λόγια
».

Παραιτήθηκε ο Αγγελίδης, νέος πρόεδρος ο Μίχελ


Σαββίδης: «Δεν υπήρξε ποτέ θέμα Τούντορ»
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, παραιτήθηκε από τη θέση του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και τη θέση του πήρε ο Λούμπος Μίχελ.

Ο Σλοβάκος πρώην διαιτητής, λίγες μόνο ημέρες μετά την είσοδό του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, αναλαμβάνει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του συλλόγου.

Αναλυτικά η παραίτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη:

«Με ειλικρινά μεγάλη λύπη ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για προσωπικούς λόγους. Ασφαλώς ως Πρόεδρος έχω την ευθύνη για την πορεία της ομάδας και ελπίζω ότι με κάποιον τρόπο η απόφασή μου θα βοηθήσει το Σύλλογο να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή πορεία.

Έζησα από πρώτο χέρι το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ και υπήρξα κοινωνός των ιδιαιτεροτήτων αυτού του ιστορικού Συλλόγου. Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά οι οπαδοί του και με τη δική τους υποστήριξη ο Σύλλογος θα φτάσει στη σταθερότητα και την επιτυχία που του αξίζει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη, που μου έδωσε τη δυνατότητα και την τιμή να βρεθώ στο τιμόνι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του εύχομαι σε εκείνον και την οικογένειά του κάθε επιτυχία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.