Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ήρθε ο Ματέι, έφυγε ο Ναπολεόνι από τον Ατρόμητο

Ήρθε ο Ματέι, έφυγε ο Ναπολεόνι από τον Ατρόμητο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2016 21:31
Την απόκτηση του Κοσμίν Ματέι για τα επόμενα 2,5 χρόνια ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο της Ελλάδα» δήλωσε ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός που θα καλύψει το κενό του Ναπολεόνι.

Παίκτης του Ατρόμητου είναι και επίσημα ο Κοσμίν Ματέι. Ο διεθνής Ρουμάνος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος θα συνεχίσει στην τουρκική Μπασακσεχίρ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για την απόκτηση του Ματέι ανέφερε τα εξής:

"H ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κοσμίν Ματέι (Cosmin Gabriel Matei).

Ο διεθνής Ρουμάνος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Διεθνής με όλα τα κλιμάκια της χώρας του, είχε σκοράρει εναντίον της Ελλάδας το 2008 σε επίπεδο U17, με 2 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών Ρουμανίας και μέλος στην προεπιλογή για το Euro 2016, ο Κοσμίν Ματέι αποτέλεσε τον «πολιορκητικό κριό» ευρωπαϊκών συλλόγων (από Ολλανδία, Τουρκία, Κύπρο, Ρωσία) αλλά εκείνος επέλεξε να προστεθεί στην αγωνιστική φαρέτρα του Ατρόμητου!

Τα τελευταία 3,5 χρόνια αγωνιζόταν στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, της οποίας ήταν αρχηγός αν και μόλις 25 ετών (γεννήθηκε στις 30/ 9/ 1991), έχοντας περισσότερες από 120 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (22 γκολ και 30 ασίστ).Ευελιξία, άριστη τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα, οξυδέρκεια χαρακτηρίζουν το στυλ παιχνιδιού του. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Ο Κοσμίν Ματέι βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Από αύριο θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή μας Τραϊανού Δέλλα
".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για την αποχώρηση του Στέφανο Ναπολεόνι ανέφερε τα εξής:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την συμφωνία της με την Μπασακσεχίρ για τη μετεγγραφή του Στέφανο Ναπολεόνι.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής ταξίδεψε σήμερα το πρωί για την Κωνσταντινούπολη και υποβλήθηκε σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις από τη νέα του ομάδα. Αμέσως μετά υπέγραψε συμβόλαιο.

Στον Ατρόμητο αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο του 2013. Αλήθεια τι να πρωτοθυμηθούμε από εκείνον: Τα γκολ του; Τους πανηγυρισμούς του; Την αγάπη του και την αφοσίωση του στον Ατρόμητο; Τον επαγγελματισμό του; Τον «διαμαντένιο» χαρακτήρα του; Την ποδοσφαιρική του ευφυΐα;

Μιλώντας στο atromitosfc.gr ο Στέφανο Ναπολεόνι δήλωσε τα εξής:

«Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω χίλιες λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματα που νιώθω αυτή την στιγμή. Από τη μια είμαι πάρα πολύ χαρούμενος από την άλλη αφήνω πίσω μου τρία χρόνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές που συνεργάστηκα και όλο το επιτελείο της ομάδας. Με βοήθησαν να γίνω αυτό που είμαι τώρα, με βελτίωσαν και σαν παίκτη και σαν άνθρωπο. Δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου χωρίς αυτούς.

Ευχαριστώ, επίσης τον πρόεδρο κύριο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο που πάντα πίστευαν σε εμένα και μου έδειχναν εμπιστοσύνη. Τέλος, με την ίδια αξία, ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους μας, τον κόσμο που με αγάπησε και με στήριξε στις δύσκολες αλλά και στις καλές στιγμές της ομάδας. Μου έδιναν κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσω και παίρνω μαζί μου στην Τουρκία όλη αυτή την αγάπη που εισέπραξα.

Δεν λέω αντίο, απλώς σας χαιρετώ. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα τα ξαναπούμε και πως θα φορέσω ξανά τη φανέλα με το αστέρι».

Εμείς τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε: Καλή τύχη και καλή επιτυχία «Νάπο»
"!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.