Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πεντάρα πρόκρισης για Ολυμπιακό! (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Πεντάρα πρόκρισης για Ολυμπιακό! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2016 21:24
Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 5-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και εξασφάλισε από το πρώτο ματς την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Δύο γκολ οι Ιντέγε (13’, 41’), Φορτούνης (50’, 64’), γκολάρα ο Πάρντο (79’), τρεις ασίστ ο MVP Ντουρμάζ.

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν εντυπωσιακή νίκη με 5-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» , «σφραγίζοντας» από το πρώτο ματς το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και μετά το πρώτο δεκάλεπτο άρχισε να απειλεί την εστία του Αστέρα. Στο 10’ ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε με τα ακροδάχτυλα την κεφαλιά του Φορτούνη, ενώ στο 12’ η κοντινή προβολή του Ζντιέλαρ έφυγε άουτ.

Η υπεροχή του Ολυμπιακού μετουσιώθηκε σε γκολ στο 13’, με τον Μαζουάκου να κάνει την παράλληλη σέντρα και τον Ιντέγε να σκοράρει με κοντινό πλασέ, «γράφοντας» το 1-0.

Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να φέρει το σκορ στα ίσα, όμως έπεσε πάνω στον… Καπίνο. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ από τον Χαμντανί στο 25’ και τρία λεπτά μετά απόκρουσε και αυτό του Ιγκλέσιας, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε ξανά ρυθμό, «άγγιξε» το 2-0 στο 39’ με σουτ του Ιντέγε και δύο λεπτά μετά ο Νιγηριανός διπλασίασε τα τέρματα του και της ομάδας του, σκοράροντας με όμορφο πλασέ, έπειτα από εξαιρετική κάθετη του Ντουρμάζ.

Ο Σουηδός πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, αφού στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’), έβγαλε τον Φορτούνη απέναντι στον Θεοδωρόπουλο και ο Έλληνας άσος έστειλε με διαγώνιο σουτ την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Στο 53’ η άμυνα των γηπεδούχων πιάστηκε στον… ύπνο, όμως η κεφαλιά του αφύλαχτου Μπερτόγλιο κατέληξε στο δοκάρι του Καπίνο. Ο Αστέρας δεν μπόρεσε να μειώσει και στο 64’ ο Ντουρμάζ έκανε χατ-τρικ στις ασίστ, «σερβίροντας» δεύτερο γκολ στον Φορτούνη… Μετά από σέντρα του Σουηδού, ο Έλληνας άσος έπιασε τρομερό σουτ στην κίνηση «γράφοντας» το 4-0.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Πάρντο, πετυχαίνοντας το γκολ του αγώνα με τρομερό σουτ μέσα από την περιοχή. Το 5-0 ήταν το τελικό σκορ και ο Ολυμπιακός είναι από τώρα στα ημιτελικά!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.