Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Παναθηναϊκό και Ατρόμητο (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Παναθηναϊκό και Ατρόμητο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2016 19:43
Ο Παναθηναϊκός είχε για πρώτη φορά μετά την τιμωρία του τη συμπαράσταση των φίλων του, ωστόσο οι «πράσινοι» έμειναν στο 0-0 με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο και το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου θα κριθεί στη ρεβάνς του Περιστερίου.

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Παναθηναϊκός και Ατρόμητος μετά το ισόπαλο 0-0 στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Αντρέα Στραματσιόνι έμεινε «άσφαιρη» για 3η φορά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και πλέον η πρόκριση για τα ημιτελικά θα κριθεί στη ρεβάνς της 10 Φεβρουαρίου στο Περιστέρι.

Οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, τα ποσοστά κατοχής έφτασαν το 67%, ωστόσο το «τριφύλλι» δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα του Ατρόμητου. Μάλιστα, η πρώτη αξιόλογη φάση άνηκε στους φιλοξενούμενους, με τον Ναπολεόνι (19’) να επιχειρεί το σουτ, αναγκάζοντας τον Στιλ να διώξει σε κόρνερ.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο 23’ με άστοχη κεφαλιά του Αμπέντ, ενώ στο 27’ το μακρινό σουτ του Μπουμάλ έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Ατρόμητου. Γενικότερα το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες αξιόλογες στιγμές, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν ξανά στο 37’ με τον Ναπολεόνι, ο οποίος κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Τελάντερ.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, έχοντας δύο καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά. Στο 51’ η κεφαλιά του Ναπολεόνι πέρασε άουτ και στο 53’, ο Στιλ έδιωξε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Ούμπιντες, κρατώντας το 0-0.

Οι αλλαγές του Στραματσιόνι (Εβαντζελίστα και Κλωναρίδης αντί Εσιέν και Καλτσά) βοήθησαν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ανέβασε την απόδοση του και στο 63’ είχε καλή στιγμή με άστοχη κεφαλιά του Κλωναρίδη μέσα από την περιοχή. Τρία λεπτά μετά το γυριστό που επιχείρησε ο Πέτριτς βρήκε στην πλάτη του Στόιτσεφ, ενώ στο 68' ο Τελάντερ είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα.

Οι «πράσινοι» έχασαν ακόμα μια σημαντική ευκαιρία στο 77’, με τον Εβαντζελίστα να επιχειρεί το σουτ, αναγκάζοντας τον Μπάρκα σε εντυπωσιακή απόκρουση. Στο 88' ο Κουτρουμπής είδε την κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον Κεϊτά ωστόσο το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.