Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στον Αστέρα ο Τσάβες (video)

Υπέγραψε στον Αστέρα ο Τσάβες (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2016 18:31
Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι και επίσημα ο Κρίστιαν Μανουέλ Τσάβες. Ο 29χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και έδωσε την υπόσχεση να τα δώσει όλα για να παίξει στην Ευρώπη με τους Αρκάδες.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Κρίστιαν Μανουέλ «Πότσι» Τσάβες στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Μπόκα Τζούνιορς (132 συμμετοχές, 11 γκολ, 12 ασίστ) κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, υπέγραψε συμβόλαιο ενάμιση έτους και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Ο 29χρονος έχει αγωνιστεί επίσης στη Λανούς, ενώ την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός σε Ουνιόν Εσπανιόλα και εν συνεχεία στη Αρσενάλ Σαραντί, σημειώνοντας 11 ασίστ σε 25 παιχνίδια.

Ο «Πότσι» αγωνίζεται κυρίως ως δεκάρι και έχει παίξει τέσσερις φορές στην Εθνική Αργεντινής, σκοράροντας στο 4-1 επί της Βενεζουέλας στις 17 Μαρτίου 2011.

Η ανακοίνωση:


Ο Cristian Manuel Chávez υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2017 και επέλεξε το νούμερο 9 για τη φανέλα του.

Ο Αργεντινός, Pochi Chávez, όπως θα αναγράφεται στη φανέλα του, έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη μετά από 132 συμμετοχές με την Boca Juniors, 25 με την Lanús, 28 με την Unión Española και 11 με την Arsenal de Sarandí.

Είναι γεννημένος στις 16 Ιουνίου του 1986 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή πίσω από τον επιθετικό.

Οι δηλώσεις:


«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, αλήθεια είμαι πολύ ικανοποιημένος και έρχομαι με στόχο να τα πάω πολύ καλά. Έχω πολλά πράγματα να δώσω. Μου αρέσει η ομάδα, από τα λίγα που πρόλαβα να δω. Θα αρχίσω τις προπονήσεις με την ομάδα και θα δουν όλοι την ποιότητα που έχω. Έρχομαι για να δώσω το 100%, να τα δώσω όλα για τον Αστέρα και μακάρι να πάμε ακόμη πιο ψηλά.Ήμουν 8 χρόνια στην Μπόκα Τζούνιορς και βγήκαμε 5 φορές πρωταθλητές. Τώρα είχα τη δυνατότητα να έρθω στην Ελλάδα και δεν ήθελα να τη χάσω. Θέλω να παίξω, να αποδείξω αυτά που έκανα στην Μπόκα και να κερδίσω πράγματα από τον Αστέρα. Είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ, η Μπόκα ανήκει στο παρελθόν. Τώρα το μόνο που με νοιάζει είναι ο Αστέρας και θέλω να πάνε καλά τα πράγματα εδώ.

Έμαθα κάποιους παίκτες του Αστέρα και από το ίντερνετ καθώς με ενδιέφερε να μάθω τι υπάρχει στην Ελλάδα. Τώρα αρχίζω να γνωρίζω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους Αργεντινούς συμπαίκτες μου που μου μίλησαν για το ρόστερ της ομάδας. Με τον καιρό θα γνωριστούμε καλύτερα. Ήρθα για τον Αστέρα και θέλω να πετύχω.

Η αλήθεια είναι πως ναι, ήθελα να κάνω ένα ποιοτικό άλμα με το να παίξω στην Ευρώπη. Ποτέ δεν είχα παίξει Ευρώπη. Μου εξήγησαν πόσο καλό είναι να παίξεις σε διοργανώσεις UEFA και η αλήθεια είναι πως είμαι ενθουσιασμένος. Για μένα αυτό είναι ένα όνειρο. Ήμουν στην Μπόκα που είναι η καλύτερη ομάδα στην Αργεντινή. Αλλά αυτό είναι ένα όνειρο και θέλω να το εκμεταλλευτώ με τον καλύτερο τρόπο. Γι' αυτό θέλω να δώσω το 100% για τον Αστέρα, γιατί είναι μια μοναδική ευκαιρία που έχω. Θέλω να την εκμεταλλευτώ στο μέγιστο και να κερδίσω πράγματα από τον Αστέρα. Θέλω να επικεντρωθώ σ' αυτή την ομάδα γιατί από το λίγο που την γνώρισα, είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχω πολύ κέφι γι' αυτή τη φανέλα.

Θέλω να παίζω κυρίως ως 10άρι, σε όλο το μήκος του γηπέδου. Αυτό είναι κάτι που θα το βρούμε με το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου. Εμένα μου αρέσει το καλό ποδόσφαιρο και κάθε μέρα θέλω να ανεβάζω και περισσότερο τους ρυθμούς μου στην προπόνηση. Για τον κόσμο θέλω να τους πω να είναι σίγουροι πως θα δώσω το 100%. Για μένα είναι μια μοναδική ευκαιρία και μακάρι να μπορέσουμε να καταφέρουμε πράγματα.»

Το βιογραφικό:


2005 - 2013 Boca Juniors 132 (11)
2013 - Lanús 25 (1)
2014 - 2015 → Unión Española 28
2015 - 2016 → Arsenal de Sarandí 11


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.