Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε Παπαδόπουλο ο Ατρόμητος, κοντά και σε Ματέι

Πήρε Παπαδόπουλο ο Ατρόμητος, κοντά και σε Ματέι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2016 18:23
Επέστρεψε στον Ατρόμητο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος! Ο Έλληνας επιθετικός έλυσε χθες (20/1) τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Κοντά και σε Ματέι.

Την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. O έμπειρος επιθετικός αποχώρησε την Τετάρτη (20/1) από τον Αστέρα Τρίπολης και έδωσε τα χέρια με τους Περιστεριώτες για συμβόλαιο ενάμιση έτους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος επιθετικός αγωνίστηκε στο Περιστέρι τη σεζόν 2013-14, σημειώνοντας 16 γκολ και 6 ασίστ σε 38 παιχνίδια.

Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Κοσμίν Ματέι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο διεθνής Ρουμάνος μεσοεπιθετικός είναι στην Αθήνα και βρίσκεται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο 24χρονος, που είχε ακουστεί για ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης, ανήκει στη Ντίναμο Βουκουρεστίου από το 2012, με την οποία μετρά 21 γκολ και 17 ασίστ σε 124 παιχνίδια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου:


Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο!

Παίκτης με πολλά «παράσημα» στην καριέρα του, πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 με την Εθνική μας Ομάδα, με διακρίσεις σε συλλογικό και προσωπικό επίπεδο, ένας αληθινός «στρατηγός» μέσα στο γήπεδο που προστίθεται στην ποδοσφαιρική σκακιέρα του Ατρόμητου για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που έλυσε χθες την συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.