Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Βελλίδη ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Βελλίδη ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2016 17:55
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη για τα επόμενα 2,5 χρόνια, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να δηλώνει χαρούμενος που θα αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο «δικέφαλος» του Βορρά.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά είχε έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Πέμπτη (21/1) ο 28χρονος γκολκίπερ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2,5 ετών.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας δήλωσε στο paokfc.gr: «Έγινε αυτό που ήθελα, να έρθω σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να καθιερωθώ και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ με όλες μου τις δυνάμεις.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που με προσέγγισαν και ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις της μεταγραφής δείχνοντας ότι με πιστεύουν ως ποδοσφαιριστή και με σέβονται ως άνθρωπο
».

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη που θα φορά τη φανέλα του συλλόγου για τα επόμενα δυόμιση χρόνια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.