Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Με «Μπέρμπα» και Κλάους ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Με «Μπέρμπα» και Κλάους ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2016 20:09
Με γκολ των Μπερμπάτοφ (43’ πεν.) και Κλάους (74’), ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 την Βέροια στην Τούμπα και πήρε 3η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Ισοφάρισε προσωρινά ο Μαγιέφσκι (67’) μετά από… δώρο του Μελίσσα.

Την 3η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά κέρδισε με 2-1 την Βέροια στην Τούμπα και διατήρησε στο -4 τη διαφορά του από την 2η θέση και την ΑΕΚ.

Ο Ίγκορ Τούντορ προχώρησε σε έξι αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα και η ομάδα του Κροάτη τεχνικού ήταν κακή στο πρώτο μέρος, αφού δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα της Βέροιας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μπλοκάρει τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν, έχοντας μόλις μια καλή στιγμή με σουτ του Μαγιέφσκι στο 13’.

Στον αντίποδα, η πρώτη και μοναδική καλή στιγμή του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος ήρθε στο 8’ με τον Μπερμπάτοφ, ο οποίος έκανε την κοντινή προβολή, αναγκάζοντας τον Καντιμοίρη να διώξει με τα πόδια. Ο «δικέφαλος» του Βορρά είχε φλύαρη κατοχή και δεν κατάφερε να δημιουργήσει άλλη φάση, όμως στο 43’ ο Σκόνδρας ανατράπηκε από τον Οστοϊτς στην περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπερμπάτοφ να σκοράρει από την άσπρη βούλα για το 1-0!

Στην επανάληψη, ο Γεωργιάδης έριξε στο ματς τους Νέτο και Καϊκούτ, κάνοντας πιο επιθετική την Βέροια. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κάποια μέτρα, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή στο 49’ με τον Μπερμπάτοφ και στο 56’ ο Μακ δεν κατάφερε να πλασάρε σωστά μέσα στην περιοχή.

Στο 65’, μετά από κακή έξοδο του Μελίσσα και λάθος γύρισμα του Σκόνδρα, η Βέροια κατάφερε να ισοφαρίσει από το… πουθενά, με τον Μαγιέφσκι να τσιμπάει τη μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα για το 1-1!

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα αν στο 67’ ο Ζάιρο δεν έχανε το… άχαστο, στέλνοντας τη μπάλα άουτ σε κενή εστία. Ότι δεν κατάφερε ο Βραζιλιάνος, το έκανε ο Κλάους στο 74’. Μετά από σουτ του Μακ και απόκρουση του Όστοϊτς, ο Αθανασιάδης πήρε το ριμπάουντ κι από κοντά έγραψε το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.