Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε στο 90+8’ η Τσέλσι! (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε στο 90+8’ η Τσέλσι! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/1/2016 19:09
Με τακουνάκι του Τέρι στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Τσέλσι ισοφάρισε σε 3-3 την Έβερτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ», σ’ ένα τρομερό παιχνίδι, με τα «ζαχαρωτά» πάντως να διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για οφσάιντ στη φάση του γκολ.

Η Έβερτον προηγήθηκε με 2-0 στον «Στάμφορντ Μπριτζ», ισοφαρίστηκε μέσα σε δύο λεπτά, πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 90’, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει… Με τακουνάκι του Τέρι –από θέση οφσάιντ- στο 90+8’, η Τσέλσι πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (3-3) και απέφυγε την 10η ήττα της στο πρωτάθλημα…

Βλέποντας την εικόνα του πρώτου μέρους, κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοια εξέλιξη στο παιχνίδι. Η Τσέλσι ήταν αποκαρδιωτική και απείλησε μόλις μια φορά την εστία του Χάουαρντ με ένα διαγώνιο σουτ του Γουίλιαν στο 16’. Αντίθετα, η Έβερτον είχε την υπεροχή και στο 40’ είχε μεγάλη μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Μιραλάς, το οποίο απόκρουσε ο Κουρτουά.

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε στο 90+8’ η Τσέλσι! (video)
Ότι δεν κατάφερε η Έβερτον στο πρώτο μέρος, το πέτυχε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 49’ μετά από γύρισμα του Μπέινς, ο Τζον Τέρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ δύο λεπτά μετά ο Μπάρκλει σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων, χάνοντας σημαντική ευκαιρία για το 2-0. Ωστόσο στο 55’, ο Μιραλάς με τρομερή κίνηση και τελείωμα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουρτουά, «γράφοντας» το 2-0 για τα «ζαχαρωτά».

Μέχρι εκείνο το σημείο, η Τσέλσι έδειχνε εικόνα κατάρρευσης, ωστόσο το δεύτερο γκολ φαίνεται ότι αφύπνισε την ομάδα του Χίντινκ. Στο 61’ ο Φάμπρεγκας πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς με τρομερό τακουνάκι, όμως ο Χάουαρντ απόκρουσε σωτήρια, κρατώντας το 2-0. Ωστόσο, στο 64’ ο Ισπανός έβγαλε βαθιά μπαλιά για τον Κόστα, αυτός εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Αμερικανού πορτιέρο και σε κενή εστία μείωσε σε 2-1.

Δύο λεπτά μετά ο Κόστα έστρωσε με τακουνάκι στον Φάμπρεγκας και ο Ισπανός με ωραίο σουτ (και τη μπάλα να κοντράρει), ισοφάρισε το σκορ σε 2-2! Οι παίκτες της Έβερτον έδειχναν να τα έχουν χαμένα και λίγα λεπτά αργότερα ο Κόστα αστόχησε από κοντά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ολοκληρώσει την ανατροπή!

Το ρυθμό της Τσέλσι έκοψαν οι σοβαροί τραυματισμοί των Οβιέντο και Κόστα, οι οποίοι ανάγκασαν στη συνέχεια τον διαιτητή να δώσει εφτά λεπτά καθυστερήσεων. Η Έβερτον κατάφερε να συνέλθει και στο 76’ «άγγιξε» το 3-2, όμως ο Μιραλάς δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουρτουά σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. Οι δύο ομάδες έδειχναν ότι δεν βολεύονταν με το 2-2 και η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, με την Τσέλσι να είχε καλή στιγμή στο 85’ με τρομερό σουτ του Μίκελ από τα 30 μέτρα!

Στο 89’ ο Ιβάνοβιτς έκοψε σωτήρια τον Λουκάκου, όμως ένα λεπτό μετά η Έβερτον κατάφερε να σκοράρει με τον Φούνες Μόρι! Μετά από κόρνερ, ο Αργεντινός νίκησε από κοντά τον Κουρτουά, εκμεταλλευόμενος την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων.

Η Τσέλσι είχε εφτά λεπτά καθυστερήσεων για να βρει απάντηση και τελικά τα κατάφερε στο…. όγδοο! Ο Τέρι με τρομερό τακουνάκι μέσα από την περιοχή, ισοφάρισε το σκορ σε 3-3, στην 700η επαγγελματική του εμφάνιση, χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. Βέβαια το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει, αφού ο αρχηγός των «μπλε» σκόραρε από θέση οφσάιντ. Ο διαιτητής μέτρησε κανονικά το γκολ και η Τσέλσι έφτασε τις 3 σερί ισοπαλίες στο γήπεδο της, γλιτώνοντας την 10η ήττα της στο πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.