Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Κανένα ντέρμπι στους «8»

Κύπελλο Ελλάδας: Κανένα ντέρμπι στους «8»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2016 14:18
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, χωρίς να προκύπτει κάποιο μεγάλο ντέρμπι. Δείτε τα ζευγάρια, προοπτικές για μεγάλα ματς στα ημιτελικά.

Κανένα μεγάλο ντέρμπι δεν προέκυψε στην κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο κάτοχος του τίτλου, Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον Ατρόμητο, η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί με τον Ηρακλή και ο ΠΑΟΚ θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Πανιώνιο.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Ιανουαρίου ενώ οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 3-4 Φεβρουαρίου και τις 10-11 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:


Πανιώνιος – ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΚ – Ηρακλής
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την κλήρωση, η ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού να τραβήξουν οι εκπρόσωποι των ομάδων τα μπαλάκια, θεωρώντας ότι αυτό αποτελεί μομφή προς την ίδια.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης ρώτησε αν θέλει κάποιος να ελέγξει τα μπαλάκια για τη θερμοκρασία τους! Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Στράτος Σωπήλης ανταποκρίθηκε κι έπιασε τα μπαλάκια, δηλώνοντας αμέσως μετά: «θερμοκρασία δωματίου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.