Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Σταμάτησε στα έξι ο Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας: Σταμάτησε στα έξι ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2016 21:30
Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 6-0 τα Χανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και με συνολικό σκορ 10-1 προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ζντιέλαρ (4’), Κασάμι (12’, 45’), Σεμπά (36’), Πουλίδο (73’) και Φουστέρ (90’) οι σκόρερ, ζημιά με Ερνάνι.

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στα Χανιά. Ο Μάρκο Σίλβα παρέταξε ομάδα με αναπληρωματικούς, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους «ερυθρόλευκους» να πάρουν εμφατική νίκη με 6-0 στο «Καραϊσκάκης», «σφραγίζοντας» και τυπικά την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα, κάτι που επέτρεψε στον Μάρκο Σίλβα να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα. Στο 4’ ο Ζντιέλαρ άνοιξε το σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 12’ ο Κασάμι πέτυχε το γκολ του αγώνα με τρομερό μονοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής.

Τα Χανιά είχαν δοκάρι στο 14’ με ωραίο σουτ του Μπριλάκη, ενώ στο 20’ ο Πουλίδο κέρδισε πέναλτι, όμως ο Πρίφτης απόκρουσε την εκτέλεση του Φουστέρ, κρατώντας προσωρινά το 2-0. Το 3ο γκολ των γηπεδούχων ήρθε στο 36’, όταν ο Πουλίδο πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον αμαρκάριστο Σεμπά και εκείνος δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει για το 3-0.

Η ομάδα του Σίλβα δεν κατέβασε στροφές και στο 45’ έφτασε σε ακόμα ένα γκολ με εύστοχο πλασέ του Κασάμι, το 2ο τέρμα του Ελβετού στο ματς. Στο δεύτερο μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχιζαν να ψάχνουν γκολ και στο 73’ ο Πουλίδο «έγραψε» το 5-0 μετά από πάσα του Ερνάνι. Ο Πορτογάλος την ώρα που έκανε την ενέργεια στην ασίστ, έπαθε ζημιά στο γόνατο και υπάρχουν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό.

Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 90’ ο Φουστέρ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο φινάλε ο κόσμος φώναζε το όνομα του Μάρκο Σίλβα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.