Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Παναθηναϊκός νικητής στο… ροντέο

Σούπερ Λιγκ: Ο Παναθηναϊκός νικητής στο… ροντέο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2016 22:39
Σ’ ένα παιχνίδι με τέσσερα γκολ στα 16 πρώτα λεπτά (!), ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-2 τον Παναιτωλικό στην άδεια Λεωφόρο και ξεκίνησε το δεξί τις υποχρεώσεις του για το 2016. Δύο γκολ οι Αμπέιντ και Πέτριτς, σωτήρια επέμβαση του Στιλ στο 90’.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-2 του Παναιτωλικού στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο, σ’ ένα παιχνίδι ροντέο, όπου οι δύο ομάδες παρουσίασαν αρκετά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι.

Το ματς πήρε… φωτιά από το ξεκίνημα καθώς πριν τη συμπλήρωση δύο λεπτών ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ. Ο Βιγιαφάνες με φοβερή ατομική ενέργεια… χόρεψε τους Ταυλαρίδη και Τελάντερ προτού στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Στιλ για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Ο Παναθηναϊκός δεν πτοήθηκε και στο 6’ έφτασε στην ισοφάριση με τον Αμπέιντ. Κλωναρίδης, Καρέλης και Αμπέιντ συνεργάστηκαν εξαιρετικά, με τον τελευταίο να επιχειρεί το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα τα ων φιλοξενούμενων.

Ένα λεπτό μετά ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να ανακτήσει το προβάδισμα του, όμως ο Στιλ πραγματοποίησε εξαιρετική διπλή επέμβαση στα σουτ των Μαρκόφσκι και Πάουλο. Οι «πράσινοι» γλίτωσαν το γκολ και στο 11’ ολοκλήρωσαν την ανατροπή με τον Πέτριτς. Μετά από γύρισμα του Καρέλη, ο Κλωναρίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και έδωσε έτοιμο γκολ στον αμαρκάριστο Πέτριτς, που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι όμως βρήκαν απάντηση στο 16’ ισοφαρίζοντας το σκορ σε 2-2. Ο Κάπελ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Ταυλαρίδης έχασε τον Μαρκόβσκι, κι εκείνος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες για να πετύχει ακόμα ένα γκολ μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, όμως Αμπέιντ (29’) και Πέτριτς (30’) δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κυριακίδη. Στον αντίποδα, ο Παναιτωλικός απείλησε στο 37' με τον Ουαρντά στην τελευταία καλή στιγμή μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν σοβαροί στα αμυντικά τους καθήκοντα, έκλεισαν τους χώρους και στο 51’ πήραν το προβάδισμα με τον Πέτριτς. Μετά από σέντρα του Πράνιτς, ο Κροάτης έπιασε ωραίο γυριστό βολέ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-2.

Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, έχοντας καλές στιγμές με Καρέλη (62’) και Καλτσά (80’). Στον αντίποδα, ο Μαντζουράκης πέρασε στο ματς και τον Βασιλείου, ο οποίος έφτασε κοντά στο γκολ της ισοφάρισης. Στο 87’ το σουτ του πέρασε δίπλα από τα δοκάρια ενώ στο 90’ βρέθηκε σε θέση βολής, όμως ο Στιλ πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση.

Το 3-3 δεν έγινε ποτέ και στις καθυστερήσεις η ομάδα του Στραματσιόνι «κλείδωσε» τη νίκη με εύστοχο πλασέ του Αμπέιντ, ο οποίος πραγματοποίησε το καλύτερο του παιχνίδι μετά την επιστροφή του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.