Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με το… αριστερό η Λίβερπουλ στο 2016

Πρέμιερ Λιγκ: Με το… αριστερό η Λίβερπουλ στο 2016

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2016 16:53
Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Γουέστ Χαμ, η οποία έκανε το 2x2 κόντρα στους «κόκκινους».

Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχθηκε το 2016 η Γουέστ Χαμ. Οι Λονδρέζοι κέρδισαν με 2-0 την Λίβερπουλ στο «Άπτον Παρκ» και την προσπέρασαν στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας προσωρινά στην 5η θέση!

Η ομάδα του Κλοπ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 3’, με ένα σουτ του Άιμπ που έφυγε μόλις άουτ, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στην Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» πήραν τον έλεγχο και στο 10’ άνοιξαν το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Αντόνιο.

Οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη υπεροχή και θα μπορούσαν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο, έχοντας δύο μεγάλες στιγμές σε διάστημα δύο λεπτών. Στο 18’ το δυνατό σουτ του Λαντσίνι τράνταξε το δοκάρι του Μινιολέ, ενώ στο 20’ ο Μορένο έβαλε σωτήρια το πόδι του σε κοντινό σουτ του Βαλένσια.

Η μοναδική ευκαιρία της Λίβερπουλ ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Τσαν να επιχειρεί σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι της Γουέστ Χαμ. Η απουσία του Χέντερσον στη μεσαία γραμμή ήταν εμφανή για τους φιλοξενούμενους και στο 55’ τα «σφυριά» πέτυχαν δεύτερο γκολ με κεφαλιά του πρώην «κόκκινου», Άντι Κάρολ.

Η Γουέστ Χαμ είχε ευκαιρίες για ακόμα ένα γκολ, με κορυφαία τη φάση στο 69’, όπου Κάρολ και Αντόνιο δεν μπόρεσαν από κοντά να νικήσουν τον Μινιολέ. Η Λίβερπουλ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 77’ είχε σημαντική στιγμή με κεφαλιά του Λούκας, όμως ο Νόουμπλ έδιωξε στη γραμμή. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Ογκμπόνα έκανε χέρι στην περιοχή, όμως ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος ο Μπίλιτς έριξε στο ματς τον Παγιέτ (πρώτη εμφάνιση μετά τις 7 Νοεμβρίου) και ο Γάλλος έδειξε σε τρομερή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του, κάνοντας μερικές εντυπωσιακές ενέργειες στο γήπεδο. Μάλιστα στο 90’ θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ, ωστόσο ο Μινιολέ απόκρουσε το σουτ που επιχείρησε, κρατώντας το 2-0 μέχρι το φινάλε.

Έτσι, μετά το 3-0 στο Άνφιλντ, η Γουέστ Χαμ έκανε το 2x2 κόντρα στην Λίβερπουλ, κάτι που είχε να συμβεί από το μακρινό 1963-64! Η Λίβερπουλ, μετά από δύο σερί νίκες με 1-0, επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα και κινδυνεύει να υποχωρήσει ακόμα στην 10η θέση. Στον αντίποδα, τα «σφυριά» έφτασαν τις 8 νίκες τη φετινή σεζόν και ανέβηκαν προσωρινά στην 5η θέση με -3 από την 4η Τότεναμ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.