Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιντέγε: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ»

Ιντέγε: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/1/2016 16:46
Ο Ιντέγε βάζει πολύ ψηλά τον πήχη των στόχων του Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν ακόμα και να κατακτήσουν το Γιουρόπα Λιγκ.

Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στη Νιγηρία, τον κόσμο του Ολυμπιακού και για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη μίλησε ο Ιντέγε Μπράουν σε συνέντευξη του στο «Γαύρο».

Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» δεν έκρυψε την εμπιστοσύνη του στην ποιότητα της ομάδας, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και να πάρει το τρόπαιο.

Απόσπασμα της συνέντευξης του Ιντέγε:


Για τα παιδικά του χρόνια στη Νιγηρία

"Ήταν η παρέα μου από το σχολείο. Με αυτούς έπαιζα ποδόσφαιρο, με αυτούς έπαιζα χαρτιά, με αυτούς έπαιζα τζόγο. Ήταν κάτι πολύ συνηθισμένο στη γειτονιά που μεγάλωσα, να κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις χρήματα. Να παίξεις πόκερ, να τζογάρεις, να παίζεις διάφορα παιχνίδια με τις παρέες αυτές, που ήταν οι ίδιοι φίλοι μου με τους οποίους έπαιζα και ποδόσφαιρο".

"Γενικά ήμασταν τα... κακά παιδιά της γειτονιάς και γι΄αυτό το λόγο και οι γονείς μου δεν ήθελαν να παίζω ποδόσφαιρο. Μια μέρα, λοιπόν, που παίζαμε χαρτιά ήρθε η αστυνομία και μας συνέλαβε και φυσικά οι γονείς μου έγιναν έξαλλοι".

Για τον κόσμο που έκανε υπομονή μαζί του

"Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει παράπονο από τον κόσμο. Στο παρελθόν έχω νιώσει την αποδοκιμασία από τον κόσμο και έχω ακούσει σφυρίγματα. Εδώ, όμως, ποτέ δεν έχω αισθανθεί ότι κάποιος παραπονιέται. Μπορεί να κάνω μία λάθος πάσα, μπορεί να κινηθώ λάθος μέσα στην περιοχή, όμως δεν έχω ακούσει ποτέ να με βρίζουν, να με αποδοκιμάζουν με σφυρίγματα. Όταν βλέπω ότι αυτός ο κόσμος έχει έρθει εδώ και έχει ξοδέψει χρήματα και θέλει να με δει να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, τότε αισθάνομαι ότι έχω μία στήριξη και ότι όλοι με υποστηρίζουν"."Αισθάνομαι τέτοια αυτοπεποίθηση που δεν είναι δυνατόν να πάει κάτι στραβά. Αισθάνομαι ότι έχω όλους αυτούς στο πλευρό μου για να με βοηθήσουν να κάνω κάτι καλό, γιατί θέλουν να με βλέπουν να κάνω κάτι καλό. Οπότε δεν μπορώ να δώσω κάτι λιγότερο από αυτό που δίνω και γι΄αυτό δεν υπάρχουν αποδοκιμασίες".

Για το Europa League

"Τώρα ξεχνάμε τι έγινε στο Champions League και προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για το Europa League. Θα παίξουμε απέναντι στην Άντερλεχτ, η οποία δεν είναι κακή ομάδα κατά τη γνώμη μου. Είναι μία ομάδα που πρέπει να σεβόμαστε, όπως όλους τους αντιπάλους. Πρέπει να πάμε εκεί με πολύ καλή προετοιμασία και με σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε αυτό το εμπόδιο για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση".

Για την επιθυμία του κόσμου να δει ψηλά την ομάδα στην διοργάνωση

"Έτσι είναι στη ζωή όλα τα πράγματα. Πάντα μπορείς να ονειρεύεσαι ότι θα συμβούν κάποια πράγματα και τελικά να μη συμβαίνουν. Εσύ, όμως, πρέπει να σκέφτεσαι θετικά για ό,τι και να γίνεται. Φυσικά και πιστεύω ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό, και να τον κερδίσει κιόλας. Μέχρι, όμως, να συμβεί αυτό πρέπει πάντα να προσπαθούμε και να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Εύχομαι αν πάμε στον τελικό να τον κερδίσουμε".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.