Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τεσσάρα με δοκάρια και ρεκόρ για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τεσσάρα με δοκάρια και ρεκόρ για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/12/2015 00:26
Η Μπαρτσελόνα έβαλε τέσσερα γκολ (4-0) κόντρα στην Μπέτις, είχε πέντε δοκάρια (!) και πέτυχε 180 γκολ μέσα στο 2015, επίδοση ρεκόρ στην Ισπανία!

Ως πρωτοπόρος της Πριμέρα αποχαιρετάει το 2015 η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» διέλυσαν με 4-0 την Μπέτις στο «Καμπ Νου» και έπιασαν την Ατλέτικο στην κορυφή, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο και χρειάστηκε πέναλτι-εφεύρεση του διαιτητή για να ανοίξει το σκορ. Στο 27’, ο Μέσι έπεσε πάνω στον Αδάν που είχε διώξει πρώτα τη μπάλα και ο διαιτητής έδειξε άσπρη βούλα. Ο Νεϊμάρ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βέστερμαν σημείωσε αυτογκόλ!

Μετά το 1-0 το γήπεδο… κατηφόρισε και στο 33’ ο Μέσι διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του, πετυχαίνοντας το γκολ Νο 424 στην 500ή συμμετοχή του με τους «μπλαουγκράνα». Στο 38’ ο Σουάρες έχασε τεράστια ευκαιρία για το 3-0, ωστόσο στο 46’ δεν αστόχησε από κοντά, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ.

Η Μπαρτσελόνα είχε την απόλυτη υπεροχή και… έσπασε τα δοκάρια, έχοντας τέσσερα με τους Νεϊμάρ (61’), Μέσι (69’, 74’) και Άλβες (71’). Ενδιάμεσα (73’) ο Σουάρες είχε χαμένο τετ-α-τετ, ενώ στο 80’ ο Πετσέλα θα μπορούσε να μειώσει, ωστόσο δεν κατάφερε να ευστοχήσει από πλεονεκτική θέση.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 83’ ο Σουάρες, ωστόσο όλα τα λεφτά ήταν η ασίστ-τακουνάκι του Νεϊμάρ. Το 4-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και θα πρέπει να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα έφτασε τα 180 γκολ σε μία ημερολογιακή χρονιά, θέτοντας νέο ρεκόρ στο ισπανικό πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.