Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» στο φινάλε η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» στο φινάλε η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2015 21:06
Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (88’ Κορέα, 90’ Γκριεζμάν) η Ατλέτικο Μαδρίτης έκαμψε την αντίσταση (2-0) της Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» και ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση της Πριμέρα.

Έστω και δύσκολα, η Ατλέτικο πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο και διατηρήθηκε στην κορυφή της Πριμέρα με +3 από την Μπαρτσελόνα, που έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Οι «ροχιμπλάνκος» τα βρήκαν σκούρα απέναντι στη Ράγιο (προέρχονταν από τη βαριά ήττα με 10-2 κόντρα στην Ρεάλ), ωστόσο έφυγαν με τη νίκη από το «Βαγιέκας» και έφτασαν τους 82 βαθμούς μέσα στο 2015, σημειώνοντας τη δεύτερη καλύτερη συγκομιδή της ιστορίας τους σ’ ένα ημερολογιακό έτος.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε απείλησει δύο φορές με τον Καράσκο στο πρώτο μέρος (14’, 17’), ενώ στο 27’ είχε τεράστια ευκαιρία με τον Τόρες, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιοέλ σε τετ-α-τετ. Στον αντίποδα, η Ράγιο είχε καλή στιγμή στο 16’ με κεφαλιά του Χάβι Γκέρα και στο 34’ ο ίδιος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Όμπλακ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι περιόρισαν σημαντικά την Ατλέτικο, η οποία απείλησε για πρώτη φορά στο 75’ με κεφαλιά του Γκοντίν. Τη λύση για την Ατλέτικο έδωσε στο 88’ ο Κορέα, σκοράροντας από κοντά, μετά από εξαιρετική συνεργασία των «ροχιμπλάνκος». Δύο λεπτά μετά, ο Γκριεζμάν νίκησε με λόμπα τον Γιοέλ, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη για την ομάδα του.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.