Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έκλεισε φιλικά με Μαυροβούνιο και Ισλανδία η Εθνική

Έκλεισε φιλικά με Μαυροβούνιο και Ισλανδία η Εθνική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2015 16:58
Φιλικά παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Ισλανδία θα δώσει τον Μάρτιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» η Εθνική ομάδα, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Την ώρα που οι περισσότερες ομάδες θα δίνουν φιλικά ενόψει του Euro 2016, η Εθνική είναι υποχρεωμένη να προετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα και τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε δύο φιλικά παιχνίδια, κόντρα στο Μαυροβούνιο και την Ισλανδία, που θα γίνουν στις 24 και 29 Μαρτίου αντίστοιχα, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ανακοίνωση:


Το Μαυροβούνιο και την Ισλανδία θα αντιμετωπίσει, κατά σειρά, η Εθνική Ανδρών τον Μάρτιο σε φιλικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, η «γαλανόλευκη» θα φιλοξενήσει την Πέμπτη 24 Μαρτίου το Μαυροβούνιο και την Τρίτη 29 Μαρτίου την Ισλανδία, η οποία θα βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας της για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Η Ισλανδία έχει κληρωθεί στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με την Αυστρία, την Ουγγαρία και την Πορτογαλία εξαργυρώνοντας την εξαιρετική πορεία που διέγραψε στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Σε αυτήν, τερμάτισε στη 2η θέση του 1ου ομίλου (μαζί με Τσεχία, Τουρκία, Ολλανδία, Καζαχστάν, Λετονία), συγκεντρώνοντας συνολικά 20 βαθμούς με έξι νίκες, και δύο ισοπαλίες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.