Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Δεν παραδίνεται η Λέστερ!

Πρέμιερ Λιγκ: Δεν παραδίνεται η Λέστερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/12/2015 23:45
Η Λέστερ έμεινε στο 0-0 με την Μάντσεστερ Σίτι στο «King Power Stadium» και έπιασε την Άρσεναλ στην κορυφή του πρωταθλήματος, αφήνοντας τους «πολίτες» στην 3η θέση με +1 από την Τότεναμ.

Η Λέστερ υποδέχτηκε το 2015 ως τελευταία της Πρέμιερ Λιγκ και θα ξεκινήσει το νέο έτος από την κορυφή της βαθμολογίας! Οι «αλεπούδες» έμειναν στο 0-0 με την Μάντσεστερ Σίτι και έπιασαν στους 39 βαθμούς την Άρσεναλ, η οποία πάντως υπερέχει στην ισοβαθμία εξαιτίας της διαφοράς τερμάτων.

Η φετινή αποκάλυψη της Πρέμιερ Λιγκ προέρχονταν από την μόλις δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα (1-0 από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ») και δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριζαν πως η ομάδα του Ρανιέρι θα άρχιζε να... ξεφουσκώνει. Παρόλα αυτά, οι «αλεπούδες» μπλόκαραν την Μάντσεστερ Σίτι και απέδειξαν πως δεν θα παραδώσουν εύκολα τα όπλα, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 18’ με σουτ του Ντε Μπρούιν από το ύψος της περιοχής, το οποίο έδιωξε με γροθιές ο Σμάιχελ. Ο Δανός γκολκίπερ βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα, καθώς στη συνέχεια σταμάτησε δύο φορές τα σουτ του Στέρλινγκ (27’, 32’), κρατώντας το μηδέν.

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι είχαν σημαντική στιγμή στο 25’ με σουτ του Μαρέζ (η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια) και στο 40’ «άγγιξαν» το 1-0, με τον Βάρντι να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Χαρτ.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι ξεκίνησε δυνατά στην επανάληψη και στο 46’ θα μπορούσε να προηγηθεί με τον Αγκουέρο, ο οποίος δεν κατάφερε να ευστοχήσει με κοντινή προβολή. Η Λέστερ απάντησε στο 54’ με δυνατό σουτ του Καντέ, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι.

Στο 63’ ο Αγκουέρο έπεσε μέσα στη μεγάλη περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Ινλέρ, όμως ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι. Δευτερόλεπτα μετά, ο Πελεγκρίνι αποφάσισε να τον αποσύρει, ρίχνοντας στο ματς τον Μπονί, κίνηση που δεν βοήθησε την Σίτι. Οι «πολίτες», με εξαίρεση μια κεφαλιά του Οταμέντι στο 64’ (απόκρουσε ο Σμάιχελ), δεν απείλησαν ξανά τη Λέστερ.

Στον αντίποδα, ο Ρανιέρι έριξε στο ματς τον Ουγιόα αντί του Ινλέρ, κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του, ωστόσο η Σίτι κράτησε για πρώτη φορά το μηδέν χωρίς τον Κομπανί. Μοναδική καλή στιγμή για τις «αλεπούδες», αυτή στο 77’ με τον Χαρτ να απομακρύνει με γροθιές την εκτέλεση φάουλ του Φουχς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.