Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στον Λεβαδειακό ο Μπεν

Και επίσημα στον Λεβαδειακό ο Μπεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/12/2015 20:08
Παίκτης του Λεβαδειακού είναι και επίσημα ο Μοχάμεντ Μπεν. Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν τον εξάμηνο δανεισμό του Αφρικανού επιθετικού από τον Ολυμπιακό, διατηρώντας οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν.

Επισημοποιήθηκε ο δανεισμός του Μοχάμεντ Μπεν στον Λεβαδειακό από τον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος επιθετικός έχει ξεκινήσει από την Κυριακή (27/12) προπονήσεις με τους Βοιωτούς και την Τρίτη (29/12) επισημοποιήθηκε ο δανεισμός του –με οψιόν αγοράς- από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Μπεν ήρθε στην Ελλάδα το 2013 για λογαριασμό της Βέροιας, στην οποία έπαιξε για δύο σεζόν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις (15 γκολ τον πρώτο χρόνο, 10 τον δεύτερο). Την περσινή σεζόν υπέγραψε στον Ολυμπιακό, όμως τον Μάιο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και δεν κατάφερε ποτέ να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Μοχάμεντ Ελ Φαρντού Μπεν στην ΠΑΕ Λεβαδειακός".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός: "Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Mohamed El Fardou Ben με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και με οψιόν αγοράς".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.