Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σίλβα: «Θα μας δυσκολέψει η Άντερλεχτ»

Σίλβα: «Θα μας δυσκολέψει η Άντερλεχτ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2015 16:54
Το εγκώμιο της Άντερλεχτ έπλεξε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος τόνισε πως η βελγική ομάδα θα δυσκολέψει τον Ολυμπιακό στη μάχη για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός θα διασταυρώσει τα ξίφη του με την Άντερλεχτ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, κλήρωση που έφερε χαμόγελα σε πολλούς, όχι όμως και στον Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι η βελγική ομάδα αξίζει σεβασμό και θα βάλει δύσκολα στους «ερυθρόλευκους» όσον αφορά την πρόκριση για τους «16». Ο ίδιος υπενθυμίζεται ότι τα παιχνίδια θα γίνουν τον Φεβρουάριο και ότι είναι αρκετά νωρίς για προβλέψεις, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Σίλβα:


«Είναι ένα παιχνίδι που είναι ακόμη μακριά. Ο αντίπαλος αξίζει σεβασμό, όπως κάθε αντίπαλος που θα μπορούσε να βρεθεί στο δρόμο μας. Προέρχεται από τους ομίλους του Europa League, όπου αντιμετώπισε και νίκησε μεγάλες ομάδες, όπως η Τότεναμ και η Μονακό. Θα μας δυσκολέψουν σίγουρα, αλλά οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να αντιμετωπίσουμε όσο μπορούμε καλύτερα τους αγώνες αυτούς», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων και πρόσθεσε:

«Ξέρω ότι τη σεζόν 2013/14 ο Ολυμπιακός είχε νικήσει δύο φορές την Άντερλεχτ. Το βλέπω σαν καλό σημάδι, κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα και δεν μας εξασφαλίζει τίποτα. Η τελευταία εικόνα για τις δύο ομάδες είναι θετική για μας, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός από τότε και ίσως να έχουν αλλάξει πολλά».

Για το αν θα συμβουλευτεί τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, που έχει περάσει από την Άντερλεχτ: «Είναι νωρίς ακόμη. Θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και από τη στιγμή που ένας ποδοσφαιριστής μας ξέρει κάποια πράγματα για τον αντίπαλο μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες, όπως κάνουμε για κάθε αντίπαλο. Το ίδιο όμως θα κάνει και η Άντερλεχτ για μας».

Για ενδεχόμενες αλλαγές στο διαθέσιμο ρόστερ για την Ευρώπη: «Είναι ακόμη νωρίς. Είναι πιθανό να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Θα μελετήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε και θα αποφασίσουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.