Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανοιχτός για Ατλέτικο ο Κόστα

Ανοιχτός για Ατλέτικο ο Κόστα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2015 17:00
Ανοιχτός στο ενδεχόμενο επιστροφής στη Μαδρίτη και την Ατλέτικο εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος μίλησε και για το περιστατικό με τον Ζοζέ Μουρίνιο στο ματς με την Τότεναμ.

Ο Ντιέγκο Κόστα πραγματοποιεί απογοητευτικό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν με την Τσέλσι και ήδη έχουν δημιουργηθεί σενάρια επιστροφής στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο 27χρονος επιθετικός κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και δεν εμφανίστηκε αρνητικός, τονίζοντας:

«Ποτέ δεν ξέρεις… Κοιτάξτε πόσο καλά τα πηγαίνει ο Φελίπε Λουίς. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Πάντα εύχομαι το καλύτερο για την Ατλέτικο και πάντα θα την υποστηρίζω», δήλωσε ο Ντιέγκο Κόστα.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο, έπειτα από την ενέργεια του να πετάξει τη «σαλιάρα» προς το μέρος του Πορτογάλου τεχνικού στο παιχνίδι της Τσέλσι με την Τότεναμ. Ο Ισπανός φορ παραδέχτηκε ότι έσφαλε και τόνισε πως η σχέση του με τον Μουρίνιο είναι εξαιρετική:

«Αυτό που έγινε ανήκει στο παρελθόν. Έκανα ένα λάθος, αλλά η σχέση μου με τον Μουρίνιο είναι εξαιρετική, τα πάμε πολύ καλά. Κάποια πράγματα πρέπει να τα ελέγχεις καλύτερα και στο συγκεκριμένο περιστατικό ενήργησα αυθόρμητα. Θα πρέπει να βελτιωθώ σε αυτό», τόνισε ο Κόστα.

Η αλήθεια είναι ότι στο θέμα του αυτοέλεγχου δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, αν κρίνει κανείς και από τη χθεσινή… τρικλοποδιά που έβαλε στον Κασίγιας:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.