Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2015 01:52
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο με τους εννέα βαθμούς που συγκέντρωσε στη φάση των ομίλων, θα μπει ως ισχυρός στην κλήρωση για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, το μεσημέρι της Δευτέρας (14/12, 14:00). Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους.

Μπορεί η πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ να χάθηκε, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά το νέο έτος, αφού θα δώσει το «παρών» στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία (9β.) μεταξύ των τρίτων των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι στους ισχυρούς της κλήρωσης (14/12, 14:00) της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτό σημαίνει πως αντίπαλός τους στους «32» θα είναι είτε μια από τις τέσσερις τρίτες ομάδες της διοργάνωσης με τη μικρότερη βαθμολογία, είτε μια από τις δεύτερες των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός δηλαδή δεν μπορεί να κληρωθεί με τις Πόρτο (10β.), Μαν. Γιουνάιτεντ (8β.) και Λεβερκούζεν (6β.), αλλά πιθανές του αντίπαλοι είναι οι Βαλένθια (6β.), Σεβίλλη (6β.), Γαλατάσαραϊ (5β.) και Σαχτάρ (4β.).

Η λίστα με τους πιθανούς αντιπάλους των «ερυθρόλευκων» θα συμπληρωθεί το βράδυ της Πέμπτης, με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Πειραιώτες δεν θα κληρωθούν με μια εκ των Νάπολι, Λάτσιο, Βασιλεία και Μπιλμπάο, καθώς έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο τους. Αντίθετα, η Σεντ Ετιέν είναι η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής που θα τερματίσει σίγουρα στην 2η θέση και φυσικά είναι πιθανός αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Μόλντε, Λίβερπουλ, Κράσνονταρ, Ντόρτμουντ, Βιγιαρεάλ, Ραπίντ Βιέννης, Μπράγκα, Τότεναμ, Σάλκε και Σπάρτα Πράγας έχουν επίσης προκριθεί στους «32» της διοργάνωσης, ωστόσο μένει δούμε αν θα είναι πρώτες ή δεύτερες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.