Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λίγκ Καπ Αγγλίας: Σ-έξι Λίβερπουλ! (video)

Λίγκ Καπ Αγγλίας: Σ-έξι Λίβερπουλ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2015 23:37
Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 1ο λεπτό; Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ διέλυσε με 6-1 την Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις» και πήρε με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Στόουκ. Χατ-τρικ ο Οριγκί, δύο γκολ ο Στάριτζ!

Σε μηχανή παραγωγής γκολ έχει μετατρέψει τη Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ! Μετά την τριάρα στην Τσέλσι (3-1) και την τεσσάρα στην Μάντσεστερ Σίτι (4-1) για το πρωτάθλημα, οι «κόκκινοι» διέλυσαν με 6-1 την Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις» και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ!

Η Σαουθάμπτον κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο μόλις λεπτό του αγώνα με κεφαλιά του Μανέ, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στον Ντάνιελ Στάριτζ! Ο Άγγλος επιθετικός πήρε φανέλα βασικού μετά το πρόβλημα τραυματισμού του και πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (25’, 29’), ανατρέποντας το σκορ για την ομάδα του.

Τη… σκυτάλη πήρε ο Οριγκί, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (45’, 68’, 86’) και παράλληλα τα πρώτα του επίσημα γκολ με τη φανέλα των «κόκκινων», αφού είχε σκοράρει μόνο σε φιλικά! Ενδιάμεσα, ο Άιμπ (73’) πέτυχε ακόμα ένα γκολ για την Λίβερπουλ, η οποία πήρε εντυπωσιακή νίκη και θα δώσει το «παρών» στους «4» της διοργάνωσης για 2η σερί φορά.

Όπως προέκυψε στην κλήρωση που έγινε μετά το παιχνίδι, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα αντιμετωπίσει την Στόουκ σε διπλά παιχνίδια, ενώ στο άλλο ζευγάρι, η Μάντσεστερ Σίτι θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Έβερτον!

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά:


Στόουκ – Λίβερπουλ
Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι

*Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 4 Ιανουαρίου και οι επαναληπτικοί στις 25 του ίδιου μήνα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.