Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι και ανέβηκε κορυφή η Νάπολι

Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι και ανέβηκε κορυφή η Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2015 00:13
Με δύο γκολ του Ιγκουαΐν (2’, 62’), η Νάπολι κέρδισε με 2-1 την Ίντερ στο «Σαν Πάολο» και ανέβηκε στην κορυφή της Σέριε Α! Με δέκα από το 44’ οι «νερατζούρι», οι οποίοι μείωσαν με τον Λιάιτς (67’) και στις καθυστερήσεις είχαν διπλό δοκάρι για να ισοφαρίσουν!

Συναρπαστικό ήταν το φινάλε της 14ης αγωνιστικής της Σέριε Α, αφού η Νάπολι κέρδισε με 2-1 την Ίντερ στο «Σαν Πάολο» και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της Σέριε Α.

Πρωταγωνιστής των «παρτενοπέι» ήταν ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του και είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 12 τέρματα. Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με ωραίο σουτ εντός περιοχής και στο 62’ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με εξαιρετικό πλασέ, αφού πρώτα ξέφυγε από το στενό μαρκάρισμα των Μιράντα και Μουρίγιο.

Η Ίντερ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 44’ λόγω αποβολής του Γιούτο Ναγκατόμο, ωστόσο δεν πτοήθηκε και στο 67’ μείωσε σε 2-1 με όμορφο σουτ του Λιάιτς. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι «νερατζούρι» πίεσαν για την ισοφάριση και στο 90+4’ είχαν διπλό δοκάρι με κεφαλιές των Γιόβετιτς και Μιράντα!

Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Νάπολι ανέβηκε στην πρώτη θέση με 31 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη 2η Ίντερ (30 βαθμοί) και δύο από την 3η Φιορεντίνα (29 βαθμοί), που ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σασσουόλο. Στην 4η θέση με 27 βαθμούς βρίσκεται η Ρόμα, ενώ 24 έχει η περσινή πρωταθλήτρια Γιουβέντους! Χαμός…


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.