Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι, Ρονάλντο και Νεϊμάρ για τη «Χρυσή Μπάλα»

Μέσι, Ρονάλντο και Νεϊμάρ για τη «Χρυσή Μπάλα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2015 16:19
Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που θα διεκδικήσουν το βραβείο της φετινής «Χρυσής Μπάλας», στο γκαλά της FIFA στις 11 Ιανουαρίου.

Η FIFA ανακοίνωσε την τελική τριάδα υποψηφίων που θα μονομαχήσουν για τη «Χρυσή Μπάλα». Για 5η σερί χρονιά και 8η συνολικά, οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι δύο από τους τρεις «εκλεκτούς», ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Νεϊμάρ.

Εκτός έμεινε ο Λουίς Σουάρες όπως και οι Σέρχιο Αγκουέρο, Γκάρεθ Μπέιλ, Καρίμ Μπενζεμά, Κέβιν ντε Μπρούινε, Εντέν Αζάρ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Αντρές Ινιέστα, Τόνι Κρόος, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Χαβιέρ Μαστσεράνο, Τόμας Μίλερ, Μάνουελ Νόιερ, Πολ Πογκμπά, Ιβάν Ράκιτιτς, Άριεν Ρόμπεν, Χάμες Ροντρίγκες, Αλέξις Σάντσες, Γιάγια Τουρέ και Αρτούρο Βιδάλ.

Τα υπόλοιπα βραβεία


Όσον αφορά τον καλύτερο προπονητή, το βραβείο θα διεκδικήσουν οι Λουίς Ενρίκε (Μπαρτσελόνα), Πεπ Γκουαρδιόλα (Μπάγερν) και Χόρχε Σαμπαόλι (Εθνική Χιλής).

Το βραβείο «Πούσκας» για το γκολ της χρονιάς διεκδικούν τα τέρματα που σημείωσαν οι Αλεσάντρο Φλορέντζι (Ρόμα εναντίον της Μπαρτσελόνα), Γουεντέλ Λίρα (Γκοϊανέσια εναντίον της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε) και Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μέσι μπορεί να γίνει ο πρώτος που θα κατακτήσει και τα 2 βραβεία την ίδια χρονιά!

Στο γυναικείο ποδόσφαιρο, Κάρλι Λόιντ (ΗΠΑ), Άγια Μιγιάμα (Ιαπωνία) και Σίλια Σάσιτς (Γερμανία) διεκδικούν το βραβείο της καλύτερης παίκτριας, ενώ Σίλια Σάσιτς (Γερμανία), Μαρκ Σάμπσον (Αγγλία) και Νόριο Σάσακ (Ιαπωνία) της καλύτερης προπονήτριας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.