Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ποινή 4 αγωνιστικών και -3 βαθμούς στον Παναθηναϊκό

Ποινή 4 αγωνιστικών και -3 βαθμούς στον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2015 15:34
Αφαίρεση τριών βαθμών, ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο 190 χιλιάδων ευρώ για τον Παναθηναϊκό και κατακύρωση του αγώνα στον Ολυμπιακό αποφάσισε το Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ! Έφεση από τους «πράσινους».

Πολύ ακριβά θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο!

Οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ θα πληρώσουν πρόστιμο 190 χιλιάδων ευρώ. Παράλληλα, θα τους αφαιρεθούν τρεις βαθμοί στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ το ντέρμπι -που δεν ξεκίνησε ποτέ- κατακυρώνεται στον Ολυμπιακό με 3-0.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκό θα καταθέσει έφεση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κινδυνεύει και με πρόστιμο από τον υφυπουργό Αθλητισμού! Παράλληλα, από τη στιγμή που το ντέρμπι των «αιωνίων» δεν θα διεξαχθεί, υπάρχει και η ρήτρα στο συμβόλαιο της NOVA η οποία ανέρχεται στις 300 χιλιάδες ευρώ!

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 11ης αγωνιστικής:


Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή ποσού πενήντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα.

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 22/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/1371-11 μ ζ΄Έκθεση της Αστυνομίας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι επτά χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 2032/15/2153797 Έκθεση της Αστυνομίας». Επίσης, «Σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 36605/25-11-2015 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολική χρηματική ποινή, ποσού εκατόν ενενήντα χιλιάδων ευρώ. Επιβάλλει συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών καθώς επίσης και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, θεωρεί ότι η εγκαλούμενη Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ηττήθηκε με τέρματα 0-3 (άρθρο 21 παρ. 4 του Κ.Α.Π./Ε.Π.Ο.).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.