Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Όλα μηδέν στο ντέρμπι του Λονδίνου

Πρέμιερ Λιγκ: Όλα μηδέν στο ντέρμπι του Λονδίνου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2015 16:08
Η Τσέλσι πήγε το ματς με την Τότεναμ εκεί που το ήθελε και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Επεισόδιο με Ντιέγκο Κόστα.

Δεν είχε νικητή το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως σκορ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», αφού οι δύο προπονητές προτίμησαν να μην πάρουν αρκετά ρίσκα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο επέλεξε σχήμα χωρίς κλασικό «9αρι» και άφησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην Τότεναμ, η οποία είχε καλές στιγμές στο πρώτο μέρος για να ανοίξει το σκορ.

Στο 27’ ήρθε η μεγαλύτερη στιγμή των γηπεδούχων, με τον Μπέγκοβιτς να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Σον. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Βόσνιος γκολκίπερ απόκρουσε και το μακρινό σουτ του Ντεμπελέ, κρατώντας το μηδέν.

Στον αντίποδα, η Τσέλσι είχε καλή στιγμή στο 20’ με κεφαλιά του Αζάρ (η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια) ενώ στο 23’ ο Μέισον έβαλε σωτήρια το πόδι του στο σουτ του Πέδρο, στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι δεν επέτρεψαν στην Τότεναμ να απειλήσει και προσπάθησαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των «πετεινών». Στο 53’ ο Γουίλιαν εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Ζουμά δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 67’ σημειώθηκε η φάση του αγώνα. Μετά από σέντρα του Ιβάνοβιτς, ο Αζάρ έπιασε τρομερό μονοκόμματο σουτ, όμως ο Γιορίς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο ρυθμός «πάγωσε» στη συνέχεια και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε. Ο Ζοζέ Μουρίνιο προτίμησε να μην ρίξει στο ματς σέντερ φορ, αφήνοντας στον πάγκο τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος από τα νεύρα του πέταξε τη «σαλιάρα» προς τον Πορτογάλο τεχνικό!

Με το βαθμό της ισοπαλίας, η Τότεναμ έφτασε τους 25 βαθμούς και δεν κατάφερε να προσπεράσει την Άρσεναλ στην 4η θέση. Στον αντίποδα, η Τσέλσι έφτασε τους 15 και ανέβηκε προσωρινά στην 14η θέση του πρωταθλήματος.

Ο Κόστα πεταξε τη «σαλιάρα» στον πάγκο της Τσέλσι:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.