Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε και αποκλείστηκε ο Αστέρας

Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε και αποκλείστηκε ο Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2015 21:57
Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε με 1-0 από την Σπάρτα στην Πράγα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μπράμπετς (33’) το γκολ των γηπεδούχων, δοκάρι για να προηγηθούν είχαν οι Αρκάδες.

Μετά τον ΠΑΟΚ, και ο Αστέρας Τρίπολης αποχαιρετάει την Ευρώπη! Οι Αρκάδες γνώρισαν την ήττα (1-0) από την Σπάρτα στην Πράγα και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 5ο λεπτό «άγγιξαν» το 1-0, έχοντας δοκάρι σε σουτ του Φερνάντες. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ελληνική ομάδα, αφού η Σπάρτα πήρε τον έλεγχο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Στο 7’ ο Θεοδωρόπουλος πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε τετ-α-τετ με τον Φατάι, ενώ στο 16’ είπε «όχι» και σε σουτ του Ντότσκαλ λίγο έξω από την περιοχή. Ο Έλληνας γκολκίπερ κρατούσε μόνος του τον Αστέρα, κάνοντας νέα μεγάλη απόκρουση στο 22’ σε σουτ του Ντότσκαλ.

Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 32’, καθώς μετά από κόρνερ, ο Μπράμπετς νίκησε στον αέρα του Κουρμπέλη, ανοίγοντας το σκορ για τους Τσέχους. Ο Αστέρας δεν κατάφερε να απαντήσει και μάλιστα γλίτωσε ένα δεύτερο γκολ στο 44’, όταν ο Ζησόπουλος πραγματοποίησε σωτήριο τάκλιν στον Φατάι, που είχε βγει απέναντι στον Θεοδωρόπουλο.

Στην επανάληψη, η Σπάρτα έδωσε χώρο στον Αστέρα, ωστόσο οι Αρκάδες ήταν ακίνδυνοι και δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τους γηπεδούχους. Η κεφαλιά του Σανκαρέ (47’) και το άστοχο σουτ του Φούντα (48’) ουδέποτε ανησύχησαν την ομάδα του Σκάζνι, η οποία είχε την πρώτη μεγάλη φάση στο 58’, με την καρφωτή κεφαλιά του Λαφάτα που σταμάτησε στον Θεοδωρόπουλο.

Ένα λεπτό μετά, το σουτ του Ντότσκαλ από καλή θέση έφυγε άουτ, ενώ στο 62’ ο Λαφάτα δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή μετά από γύρισμα του Φατάι. Ο Αστέρας ανέβασε στην συνέχεια το ρυθμό του και δημιούργησε δύο φάσεις, όμως τα σουτ των Μάσα (68’) και Γιάννου (72’) ήταν απογοητευτικά.

Στο 82’ ο Κρέιτσι δέχτηκε δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Λουί, ωστόσο ο Αστέρας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και να φτάσει στην ισοφάριση. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι Αρκάδες έμειναν και μαθηματικά εκτός συνέχειας.

Η βαθμολογία:


1. Σάλκε 11
2. Σπάρτα Πράγας 9
3. Αστέρας 4
4. ΑΠΟΕΛ 3

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.