Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βόμβα» για το Αρμενία-Αλβανία

«Βόμβα» για το Αρμενία-Αλβανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2015 19:11
«Βόμβα» έριξε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αρμενίας Ρούμπεν Χαϊραπετιάν, αφού άφησε ξεκάθαρες υπόνοιες ότι το παιχνίδι της Αρμενίας με την Αλβανία για τα προκριματικά του Euro ήταν στημένο!

Η νίκη της Αλβανίας επί της Αρμενίας με 3-0 την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών έστειλε τη γειτονική χώρα στα τελικά του Euro 2016, αφήνοντας εκτός την Δανία. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για χρηματισμό παικτών της Αρμενίας έναντι 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να έχουν χαμηλή απόδοση.

Η αλβανική ομοσπονδία διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια, όμως ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αρμενίας Ρούμπεν Χαϊραπετιάν αποκάλυψε πως το ματς ήταν στημένο:

«Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αρμενίας, αλλά και η εθνική ομάδα είναι περιουσιακό στοιχείο του λαού. Είναι σωστό που υπάρχουν παράπονα. Εγώ, ως πρόεδρος της ομοσπονδίας θα κάνω τα πάντα ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση. Οι διεθνείς παίκτες δεν θέλουν να αγωνιστούν. Όσον αφορά το παιχνίδι με την Αλβανία, υπήρξε προδοσία κατά τη διάρκειά του. Και ο καλύτερος προπονητής του κόσμου να ήταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια του ματς με την Αλβανία, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο», δήλωσε ο Χαϊραπετιάν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.