Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Τρένο» ο Ολυμπιακός, πέτυχε το 10x10!

Σούπερ Λιγκ: «Τρένο» ο Ολυμπιακός, πέτυχε το 10x10!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2015 16:58
Με σκόρερ τους Μιλιβόγεβιτς (20') και Ιντέγε (61'), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 τον Ηρακλή στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έκανε το «10 στα 10» στο πρωτάθλημα.

Το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα συνεχίζει ο Ολυμπιακός. Χωρίς να φορτσάρουν, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 του Ηρακλή στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έκαναν το «10 στα 10» στην Σούπερ Λιγκ, διατηρώντας το +8 από τον 2ο Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός είχε από τα πρώτα λεπτά την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες. Οι παίκτες του Ηρακλή έκλειναν σωστά τους χώρους ενώ η πίεση ψηλά δυσκόλευε την κυκλοφορία των «ερυθρόλευκων», που υπέπιπταν σε εύκολα λάθη.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 14’ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ρομάνο, που έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Έξι λεπτά μετά όμως, ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει με το 3ο γκολ του Μιλιβόγιεβιτς στο πρωτάθλημα. Μετά από φάουλ του Φορτούνη, η μπάλα απομακρύνθηκε και στρώθηκε στον Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος με δυνατό αριστερό σουτ, «έγραψε» το 1-0.

Στο 35’, οι γηπεδούχοι είχαν σημαντική στιγμή για το 2-0, με τον Ιντέγε να αστοχεί με σουτ μέσα από την περιοχή. Στον αντίποδα, ο Ηρακλής προσπάθησε να απειλήσει στο 42’, ωστόσο ο Ντα Κόστα έκοψε τη μπαλιά του Ρομάνο, πριν αυτή φτάσει στον Βέλλιο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ηρακλής προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και στο 60’ «άγγιξε» το 1-1, ωστόσο ο Μαζουάκου έκοψε σωτήρια την προσπάθεια του Κυριακίδη. Μάλιστα, ένα λεπτό μετά ο Γαλλοαφρικανός μπακ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ιντέγε «έγραψε» το 2-0 με ωραία κεφαλιά, «σφραγίζοντας» τη νίκη της ομάδας του.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και ο Ολυμπιακός έκανε το 10x10, μια αγωνιστική πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Στο τέλος του αγώνα ο Μάρκο Σίλβα άκουσε ρυθμικά το όνομα του από τους φίλους των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι ζήτησαν νίκη στο ντέρμπι των «αιωνίων».
Μάλιστα, εφόσον οι Πειραιώτες φύγουν με τη νίκη από το «Απόστολος Νικολαΐδης», θα ισοφαρίσουν το ιστορικό 11x11 του Μπούκοβι που κρατάει από τη σεζόν 1966/67.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.