Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το έφερε… τούμπα ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Το έφερε… τούμπα ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2015 21:38
Με πρωταγωνιστές τους Μπεργκ και Καρέλη (γκολ και ασίστ), ο Παναθηναϊκός κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στο πρώτο του παιχνίδι χωρίς τον Γιάννη Αναστασίου, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ανατρέποντας το σκορ μέσα σε 12 λεπτά με τους Καρέλη (72’) και Μπεργκ (85’).

Και οι δύο ομάδες είχαν νέα πρόσωπα στον πάγκο! Ο Παναθηναϊκός είχε ως υπηρεσιακό τον Στιβ Ρούτερ (εν αναμονή του Στραματσόνι), ενώ ο Ατρόμητος καθοδηγήθηκε από τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος έκανε ντεμπούτο.

Το παιχνίδι ήταν κακό στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να υποπίπτουν σε αρκετά αβίαστα λάθη. Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Ατρόμητου και να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Ότι δεν είδαμε σε σχεδόν όλο το πρώτο μέρος, το είδαμε μέσα σε ένα λεπτό(42'-43'), όπου Αμπέντ και Ναπολεόνι βρέθηκαν τετ-α-τετ αλλά Γκορμπούλοφ και Στιλ κράτησαν το μηδέν.

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και στο 51’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με ωραία ατομική ενέργεια του Ναπολεόνι. Ο άσος των γηπεδούχων ξεπέρασε τον Τριανταφυλλόπουλο και «έγραψε» το 1-0 με εξαιρετικό πλασέ.

Στο 58’ ο Ναπολεόνι είχε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όμως το σουτ του «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι του Στιλ. Δύο λεπτά μετά ήρθε η απάντηση για τον Παναθηναϊκό, με τον Μπεργκ να βγάζει με τακουνάκι για τον Καρέλη, αλλά αυτός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκορμπούνοφ σε τετ-α-τετ.

Ο Ατρόμητος είχε νέα μεγάλη στιγμή στο 71’, όταν σε φάουλ από τα αριστερά, ο Γοδόι από την μικρή περιοχή κατάφερε να αστοχήσει, απομακρύνοντας (!) τη μπάλα αντί να τη στείλει στα δίχτυα. Ο Παναθηναϊκός γλίτωσε το 2ο γκολ και ένα λεπτό ισοφάρισε το σκορ σε 1-1! Ο Μπεργκ έκανε τη συρτή σέντρα μέσα στην περιοχή κι ο Καρέλης με πλασέ, έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Οι «πράσινοι» πίεσαν για την ολική ανατροπή και στο 84’ έφτασαν στο πολυπόθητο δεύτερο γκολ. Αυτή τη φορά ο Καρέλης έστρωσε στον Μπεργκ και ο Σουηδός με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 2-1, σκοράροντας για πρώτη φορά μετά από έξι αγωνιστικές.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είχε αρκετά παράπονα για τη διαιτησία, φωνάζοντας για δύο λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ στο πρώτο μέρος που έκοψαν προσπάθειες για γκολ, ενώ στο 79’ ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Πέτριτς από τον Λαζαρίδη. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι στο 82’, όταν ο Βέμερ ανέτρεψε τον Λαζαρίδη.

Με τη νίκη του, ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 22 βαθμούς και μείωσε προσωρινά στο -5 τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό, μια αγωνιστική πριν το ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο. Στον αντίποδα, ο Ατρόμητος έμεινε στους 9 βαθμούς, γνωρίζοντας την 7η ήττα του σε 10 παιχνίδια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.