Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση η Σίτι

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2015 00:37
Με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-1 την Σεβίλλη στην Ανδαλουσία και «σφράγισε» την πρόκριση για τους «16» του θεσμού, μετά και την ισοπαλία (1-1) της Γιουβέντους στην έδρα της Γκλάντμπαχ.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 3-1 από την έδρα της Σεβίλλη και μαζί με τη Ρεάλ έγιναν οι πρώτες δύο ομάδες που εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πολίτες» μπήκαν φουριόζοι και μέχρι το 11ο λεπτό είχαν πετύχει δύο γκολ, όντας πλέον η μόνη ξένη ομάδα που έχει καταφέρει κάτι ανάλογο επί ισπανικού εδάφους!

Στο 9’ ο Στέρλινγκ «έγραψε» το 1-0 και έγινε μόλις ο 2ος Άγγλος (σ.σ. πρώτος ο Μίλνερ) που σκοράρει με τη φανέλα της Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο λεπτά μετά ο Φερναντίνιο «έγραψε» το 2-0, ενώ στο 13’ ο Χέσους Νάβας σημάδεψε το δοκάρι του Ρίκο και δεν κατάφερε να πληγώσει την πρώην ομάδα του.

Η Σεβίλλη αντέδρασε και στο 24’ μείωσε σε 2-1 με τον Τρεμουλινάς, ο οποίος χρίστηκε σκόρερ με κεφαλιά, έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια και συστημένη σέντρα του Κόκε. Η ομάδα του Έμερι πίεσε για ένα δεύτερο γκολ και στο 29’ είχε μοναδική ευκαιρία με κεφαλιά του Κολοτζέτζακ, ωστόσο ο Χαρτ πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση, σταματώντας τη μπάλα στη γραμμή.

Η Σίτι γλίτωσε την ισοφάριση και στο 36’ πέτυχε τρίτο γκολ, «κλειδώνοντας» τη νίκη με εύστοχο πλασέ του Μπονί. Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο, και η Σίτι είναι ήδη στους «16»!

Μοιρασιά στο «Μπορούσια Παρκ»


Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση η Σίτι
Με τρομερό γκολ του Λιχτστάινερ, η Γιουβέντους έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της φορμαρισμένης Γκλάντμπαχ και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί την Μάντσεστερ Σίτι για την πρωτιά του ομίλου.

Η Γκλάντμπαχ θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 14’ έχοντας δοκάρι με σουτ του Νταούντ, ωστόσο τέσσερα λεπτά μετά κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με κοντινό πλασέ του Γιόνσον, έπειτα από λάθος του Κιελίνι.

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους Γερμανούς που έψαξαν ένα γρήγορο δεύτερο γκολ, ωστόσο η Γιουβέν
τους ανέβασε ρυθμό μετά το μισάωρο και στο 44’ βρήκε δίχτυα με ένα τρομερό τέρμα του Λιχτστάινερ. Ο Πογκμπά με τρομερή λόμπα τροφοδότησε τον Λιχτστάινερ, ο οποίος έπιασε το μονοκόμματο σουτ, πετυχαίνοντας ένα από τα γκολ της αγωνιστικής. Πραγματικά εξαιρετικό γκολ από τον Ελβετό, ο οποίος επέστρεψε δυνατά μετά την επέμβαση που έκανε στην καρδιά.

Η «Γηραιά Κυρία» μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και είχε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, όμως στο 53’ έχασε με κόκκινη κάρτα τον Ερνάνες για μαρκάρισμα στον Ντομίνγκες. Ωστόσο, η Γκλάντμπαχ δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Η βαθμολογία:


1. Μάντσεστερ Σίτι 9
2. Γιουβέντους 8
3. Σεβίλλη 3
4. Γκλάντμπαχ 2




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.