Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι και «σφράγισε» την πρόκριση η Ρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι και «σφράγισε» την πρόκριση η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/11/2015 23:47
Η Ρεάλ δεν εντυπωσίασε αλλά πήρε τη νίκη (1-0) κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, «σφραγίζοντας» έτσι το εισιτήριο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ρεκόρ για τον Νάβας, μεγάλες ευκαιρίες για τους Γάλλους.

Έστω και δύσκολα, η Ρεάλ κέρδισε με 1-0 την Παρί Σεν Ζερμέν στην Μαδρίτη και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου της, αφού ξέφυγε με +3 από τους «πρωτευουσιάνους», «σφραγίζοντας» και τυπικά το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε την υπεροχή σχεδόν σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει και ο Κέιλορ Νάβας έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας που κάνει ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ διατηρώντας ανέπαφη την εστία του για 530 λεπτά. Παράλληλα, έγινε ο πρώτος γκολκίπερ στην ιστορία της Ρεάλ που δεν δέχτηκε γκολ για 9 σερί εντός έδρας παιχνίδια!

Μόλις στο 17ο λεπτό η Παρί έχασε με τραυματισμό τον Βεράτι, ενώ στο 33’ τραυματίστηκε και ο Μαρσέλο, δίνοντας τη θέση του στον Νάτσο. Δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, ο Ισπανός άσος κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τη Ρεάλ με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση, εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Τραπ.

Η συνέχεια άνηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έψαξε το γκολ και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα πριν το ημίχρονο. Στο 37’ ο Ραμπιό σημάδεψε το δοκάρι του Νάβας και στο 45+4’ ο Καβάνι βρέθηκε απέναντι στον γκολκίπερ της Ρεάλ, όμως το τελείωμα του ήταν κάκιστο. Ένα λεπτό νωρίτερα, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα, όμως ο Τραμπ είπε «όχι» σε κοντινό σουτ του Ρονάλντο, κρατώντας το 1-0.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ προτίμησε να δώσει χώρο στην Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας στόχο να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις, κάτι που δεν άρεσε στους φίλους της «βασίλισσας» που βρέθηκαν στο «Μπερναμπέου».

Η Παρί Σεν Ζερμέν έψαξε το γκολ και στο 89’ έφτασε μια «ανάσα» από το 1-1, με τον Ντι Μαρία να σημαδεύει το δοκάρι του Νάβας με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Αργεντινός δεν κατάφερε να πληγώσει την πρώην ομάδα του και η Ρεάλ έγραψε ιστορία, αφού έγινε η πρώτη ομάδα με αήττητο 19 σερί αγώνων στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Βέβαια αυτό δεν ένοιαξε και πολύ τους οπαδούς των Ισπανών, αφού αρκετοί εξ αυτών αποδοκίμασαν την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ για την κακή εμφάνιση.

Παράλληλα, η Ρεάλ έγινε η 10η ομάδα στην ιστορία του θεσμού που δεν δέχεται γκολ μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές των ομίλων! Βέβαια, οι προηγούμενες εννέα που το κατάφεραν, δεν κατέκτησαν το τρόπαιο!

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σαχτάρ θυμήθηκε τα… παλιά και διέλυσε με 4-0 την Μάλμε στο Λβιβ, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την 3η θέση του ομίλου.

Γκλάντκι (29’), Σρνα (48' πεν.), Εντουάρντο (55’) και Τεξέιρα (73’) ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Λουτσέσκου που έχει πλέον το πάνω χέρι για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η βαθμολογία:


1. Ρεάλ 10 (7-0)
2. Παρί Σεν Ζερμέν 7 (5-1)
3. Σαχτάρ 3 (4-8)
4. Μάλμε 3 (1-8)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.